Francija, Malataverne
...Jabolčna omaka je sadna pire, sestavljena iz kuhanih ali svežih jabolk, morda z malo sladkorja ali cimeta. V Franciji je omaka sladica, medtem ko v Severni in Vzhodni Evropi ter Ameriki omake pogosto spremljajo meso. V Belgiji in na Nizozemskem jo postrežejo tudi kot prilogo, še posebej z krvavicami ali piščancem.
Francija, Mandelieu-La Napoule
...MESO SLIM je serum, zasnovan za zdravljenje telesa na območjih, kjer se pogosto nabirajo maščobne celice in nastaja celulit. Priporočljiv za hujšanje pri ženskah in moških vseh starosti. Aktivne sestavine* Kofein + Yerba Mate + Ekstrakt rumene hornpoppy + Euglena Gracilis Varnost Popolnoma varen. Kakovost, ki ji lahko zaupate. Brez parabenov | Brez dišav | Brez alkohola | Brez barvil | Brez...
Francija, Lisieux
...Čreva so očiščena in zamrznjena. Pogosto z pokrovčkom. Goveja čreva s satjem...
Francija, Paris
...100% dehidrirana zajčja meso: Zdrava poslastica, bogata s proteini in hipoalergena Zajec je odlična izbira za vitamine B12, ki pomaga vašemu psu ohranjati raven energije. In za pse z občutljivim želodcem ali tiste, ki trpijo zaradi alergij na druge beljakovine, je ta nova beljakovina pogosto priporočena s strani veterinarjev za pomoč pri reševanju prebavnih težav ali alergijskih reakcij. Poleg...
Francija, Paris
...Pri Pawellu dobro poznamo mačke. Vemo, da so včasih zelo zahtevne glede hrane in da je pogosto misija nemogoče, da jim spravimo v usta nekaj, kar jim ni všeč. Zato smo zasnovali to mokro hrano iz sestavin vrhunske kakovosti. VISOKOKAKOVOSTNE PAŠTE Goveje meso (70 %) ali piščančje meso (70 %), juha iz mineralno obogatene vode (29,8 %) in konopljino olje (0,2 %). To je vse. In to je povsem dovolj! Za polno vitalnost vašega malega kosmatinca so paštete obogatene z vitamini D3, E, B1, B2, B6 in B12.
Francija, Guérande
...Perzijci in Egipčani so pred 2000 leti čebulico obravnavali kot sveto rastlino. Rastlina z gomoljem, sorodna čebuli in česnu, se pogosto uporablja v kuhinji, sesekljana v solate ali omake, kot sta béarnaise ali bel maslo. Celo dušene ali kandirane bodo čudovito dopolnile ribo, meso ali foie gras. Idealni spremljevalec za vse vaše recepte na osnovi vina ali preprosto za obogatitev vaših jedi. Idealno za rdeče omake, kuhanje mesa, paro krompirja, jedi na osnovi paradižnika, starejše juhe. SKU:SGE250...
Francija, Saint Marcel Les Valence
... lahko ponujajo do 70 in 140 različnih referenc izdelkov. Izstopni predel za izdelke je na višini človeka (norma dostopnosti PMR za osebe z omejeno mobilnostjo). Idealna rešitev za distribucijo živil (avtomatske trgovine, hladna prehrana, pekovske izdelke, meso, suši, pripravljeni obroki...) in neživilske izdelke na zelo različnih mestih, kjer so pogosto potrebni izdelki za nujne primere (postaje...
Francija, Rungis
...EURODIS VIANDES je veletrgovec za meso in mesnine v Rungisu. Aberdeen Angus je britanska pasma, zelo cenjena zaradi svoje izjemne mesa. To je pasma, namenjena izključno mesni uporabi, ki je zelo cenjena zaradi svojega nežnega marmoriranja. Aberdeen Angus imenujemo tudi „Angus“ in ga pogosto poimenujejo „meso užitka“ med velikimi ljubitelji. Njegova dostopna cena ga naredi za primerno jed za...
... transport je dobra. Vina, pridobljena iz Chasselas B, so precej fina, vendar pogosto precej nevtralna na aromatični ravni in včasih primanjkujejo kisline. Kmetijske in agronomske sposobnosti Ta sorta se lahko obrezuje na dolge ali kratke veje. Glede na podnebne razmere je včasih dovzetna za millerandage. Prav tako je precej občutljiva na pomanjkanje magnezija (zlasti v tleh bogatih s kalijem) in na sušenje grozdja. Elementi opisa Identifikacija se sklicuje: - na ...
Francija, Paris
... mandljem, Prunus amygdalus var. amara, pri čemer je slednji zaradi vsebnosti cianovodikove kisline obravnavan kot strupen. Gre za oljnato seme, torej bogato z lipidi, pogosto ga imenujemo "suho oljnato sadje". Če je mandelj obrano pred zrelostjo, je njegova koža še zelena, znana zelena barva mandlja. Tako imajo zeleni in sveži mandlji mehko in mlečno meso, z nežnim okusom. V Franciji jih obiramo junija in julija. Ko je popolnoma zrel, mandelj postane suh in ga obiramo. Ean13:3701511707330 Referenca:MandeljBioSesekljanFrancija1...
Francija, Conflans Ste Honorine
...Vrsta: Veliki zahodni Afriki (GOA), hibrid Izvor: Kokosovi orehi izvirajo iz tropskih regij Azije in Polinezije, vendar jih danes gojijo v številnih tropskih državah. Naši kokosovi orehi izvirajo iz Slonokoščene obale. Opis izdelka: Kokosov oreh je eksotično sadje ovalne oblike, z rjavo in vlaknato lupino ter belo in sočno meso znotraj. Pogosto se uporablja v kuhinji za svoje mleko, olje in meso, prav tako pa je priljubljen v tropskih pijačah.
Ujemajoči se izdelki
Kokos
Kokos
Drugi izdelki
Ananas
Ananas
Francija, Saint Germain En Laye
... likerjev. Še posebej poudari meso, kot sta jagnjetina ali piščanec. Lastnosti eteričnega olja sivke maillette so številne: pomirjevalne, protibolečinske, protivnetne, proti bolham… To je nepogrešljivo eterično olje v aromaterapiji! Vsebnost: 10 mL/0,35 fl.oz...
Francija, Fraisse Des Corbieres
... več tednov. Domaine du Cardona izdeluje hydromel iz medu garrigue, po vinski metodi, pri nekaterih letnikih pa zorenje poteka v glinenih posodah (moderne amfore 160 l). Hydromel se uživa ohlajen, segret in aromatiziran, danes pogosto vstopa v pripravo številnih koktajlov. Prav tako se uporablja v kuhinji za deglaziranje (foie gras) in v marinadah zaradi svojega mehčalnega učinka na meso.
Francija, Roubia
...svilnata, subtilne note črnega tartufa, note robid, note pečenega kruha, bogate lesene note, fine tanine, natančni tanini, okrogla, rahlo mineralna, strukturirano telo, dolga obstojnost. Ujemanje jedi in vina Rdeče meso v omaki, kasoulet Temperatura postrežbe: 8° - 10° Barva: Rdeča Sorta: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volumen: 75 cl (Steklenica)...
Francija, Perpignan Cedex
...Izvorna iz sredozemskega bazena, marjoram obogati jedi z omakami, juhe, marinade za meso in ribe. Prinaša neprimerljivo noto okusa jedem iz krompirja. Je rastlina, ki je posebej dišeča in se pogosto uporablja v aromaterapiji. Kar zadeva dobro počutje, nekaj majhnih vejic svežega marjorama, zdrobljenih z malo oljčnega olja, vse skupaj filtrirano, bo ustvarilo prijetno masažno olje za sprostitev sklepov.
Francija, Vatteville-La-Rue
... Povprečno so 10 mesecev od 12 na paši. Glede na zgodnost pomladi se vrnejo na pašo na začetku ali koncu marca. V zavetju imajo na voljo močvirsko seno, slamo in rdečke. Kmetija se drži filozofije spoštovanja življenja. To pomeni, da se izberejo živali iz zaščitenega in cenjenega okolja. Laurent LEVACHER vzgaja 300 govedi, ki se zakoljejo posamično v zadnjem bližnjem klavnicah doline Seine, ki je oddaljena 15 minut od kmetije, kar vodi sam in pogosto se zakoljejo skoraj takoj (brez stresa)!
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play