Francija, Les Pavillons-Sous-Bois
Francija, Levallois Perret
...Mleti črni poper je zelo cenjena začimba s svojo pekočo in grenkasto aromo, ki se uporablja na različne načine v kuhinji. Uporaba mletega črnega popra v kuhinji: Dodajamo ga praktično v vse jedi, vse recepte: juhe, meso, zelenjavo, prelive, omake. Odlično se povezuje z: aromatiziranimi solmi, ingverjem, kardamomom, česnom, kumino, sivko, muškatnim oreščkom, pomarančnimi lupinami, peteršiljem, limonino lupino, čebulo. Koristi mletega črnega popra: Je močan protivnetni dejavnik, olajša prebavo, omejuje napihnjenost, bori se proti slabosti in občasni zaprtosti.
Francija, Aix-En-Provence
... poper, kurkuma in česen. Za ljubitelje močnih občutkov in tudi za tiste, ki so bolj previdni, vas čaka edinstvena izkušnja okušanja! Zaradi njihove nežne peke so naši piškoti lahki in hrustljavi ter ohranjajo maksimalno količino hranil.
Francija, Olivet
...Referenca 3317960007527 Lesni, svež, pikanten in prijetno aromatičen parfum. Zelene jagode črnega popra so obrane, nato pa so podvržene fermentaciji za nekaj dni in posušene na soncu, pod katerim se nagubajo in potemnijo. Poper tradicionalno poudarja okus vseh slanih jedi. Prednostno uporabite cele zrnca za začinjanje mesnih juh. Da poper ne izgubi svojega okusa in ne da pripravi grenkobe, ga je bolje dodati na koncu kuhanja. Nasveti za uporabo: omake, meso, jajca, nadevi, paštete, zelenjava...
Francija, Wissous
...Marinirana Sled Brez Poper Ref: SAL054 Vsebina: 200 g...
Francija, Grigny
...Ta okusna omaka je bogata s zdrobljenim črnim poprom z začinjenim okusom. Izbrana je bila zelo fina aromatična paprika za pripravo te omake. Popolnoma se bo ujemala z vašim mesom. PAKIRANJE: 6 x 1 kg = 6 kg...
Francija, Aix-En-Provence
...Izvorno iz Kolumbije, je Amazonijski poper poseben, ker se pobira pred polno zrelostjo. To pojasnjuje njegovo rumeno barvo, medtem ko so večina njegovih bližnjih sorodnikov (kot je kajenski poper) rdeči! Ta zgodnja trgatev omogoča Amazonijskemu popru, da razvije sadne in kisle note. Z oceno okoli 50.000 na Scovilleovi lestvici (ekvivalent 8/10) je to poper z značajem, ki združuje pikantnost in aromatične lastnosti. Amazonijski poper se lahko uporablja cel, na primer v omaki, preden ga odstranimo, ali pa se lahko zmelje in popolnoma vključi v vaše priprave.
Francija, Castelnaudary
...SESTAVINE: Smetana, telečja juha, morile 10%, koruzni škrob, rdeči port (sledovi sulfitov), česen, armagnac, sol in poper...
...Izvirna omaka za spremljanje vaših testenin ali obogatitev vaših pic Sestavine: Paradižniki - Paprike - Rdeča čebula - Česen - Timijan - Bazilika - Lovorov list - Oljčno olje - Curry - Sol - Poper...
Francija, Mietesheim
...Ta balzamični kis je pripravljen z maceracijo številnih začimb s svežim ingverjem, nato pa je pomešan s figo. Njegov edinstven okus obogati vse vrste mesa. Sestavine: Balzamični kis iz Modene 77,8% (vinski kis, grozdni mošt, barvilo: karamel E150D. Vsebuje: sulfit), figa 19%, začimbe 3,3% (cimet, ingver, črni poper, beli poper, nageljnove žbice, črni kumina).
Francija, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Okus rahlo poprova, ki spominja tako na meto kot na timijan. Imenuje se tudi konjski poper. Rastlina Sarriette - Satureja. Kuhinja Omake, divjačina, sveži kozji in ovčji sir, stročnice, fižol, buče in bučnice, grah. Oblika / Količina BIO SUHE ZAČIMBE / 40g - 220g. Izvor Francija - 100% ekološka rastlina. Zdravilne lastnosti Prebavne, proti driski, tonik, afrodiziak, antibakterijske. Sarriette je del ekoloških provansalskih zelišč cabri d'or skupaj s timijanom, rožmarinom in origano. Obiščite našo spletno stran, da odkrijete naša provansalska zelišča!
Francija, BRIE
...Cheddar omaka je velik klasik. Njena običajna receptura vključuje cheddar sir, ki ga za lažjo uporabo naribamo, kislo smetano in po želji še malo mleka. Priprava je podobna pripravi modrih omak ali roqueforta. Najprej segrejemo kislo smetano in mleko, nato pa vmešamo sir in mešamo s pomočjo žlice. Začinjanje cheddar omake je prav tako zelo preprosto: sol in poper, nekateri se odločijo, da jo...
Francija, Guenange
...Poper Aji Amarillo je znan po svojem cvetličnem okusu, ki na nebu pusti rahlo sladkobo med degustacijo (zelo prijetno). Ta steklenica vsebuje le svež poper in kis, kot vse naše pireje, da vam predstavi prave okuse tega starodavnega popra. Kje ga uporabiti? Za nežno prelivanje cevicheja, za izboljšanje piščanca, za dopolnitev omake, za obogatitev majoneze, v sendviču... Skratka, s tem zlatim eliksirom lahko prelijete prav vse! Sestavine: Svež poper Aji Amarillo (izvor Nizozemska), kis. Izdelano v Franciji 100 ml 10 000 (Skovillova lestvica)...
Francija, Cuincy
... pripravkov, med katerimi so: zelišča, blagi in pekoči čili, čili iz Espelette, cimet, česen, poper, ingver, curry, kurkuma, mak, orientalska mešanica, mešanica Colombo, mešanica Tex Mex, mešanica Tandoori, mešanica Wok in še mnoge druge. Ponujamo tudi dehidrirane slane kulinarične dodatke za vaše hladne pripravke, juhe, pireje, osnovne omake in dehidrirane sladke kulinarične dodatke za pripravo okusnih in...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play