Francija, Paris
...med katerimi je tudi Loïs, strastna strokovnjakinja, da izberemo najboljšo postrv, kar zagotavlja priboljšek, bogat z okusom in tradicijo. Vsaka ribja repka je skrbno posušena, da ujame njeno čisto esenco brez uporabe kemikalij ali dodatkov, kar ohranja avtentičen in naraven okus, ki si ga vaš pes zasluži. Velikost psa: 5 kg max 5 do 10 kg 10 do 20 kg 20 do 30 kg 30 do 50 kg 50 kg in več Na voljo: Ribe Analitične sestavine: Beljakovine 75%, maščobe 3,6% + omega 3 & 6 0,44%, vlaga 6,8% Sestava: 100% postrv Stopnja žvečenja: Stopnja 1 - Mali žvečilec Stopnja 2 - Energijski žvečilec...
Francija, Boulogne-Sur-Mer
...Ročna peleuse, ki se prilagaja vsem vrstam rib z fino ali globoko kožo: ploščate ribe (spleti, krila raže itd.) in velike filete svežih ali dimljenih rib (postrv, losos itd.). Na voljo je v 2 različicah: - z rezilom (V358L) - ali samo z odstranjevalcem kože (V358S). Nastavitev debeline je mogoča na napravi V358L zahvaljujoč ročaju, ki se nahaja na strani naprave. Valj za vstop, ki je na voljo...
APICURE Paris, concierge za sourcing povezan s promocijskimi predmeti in poslovnimi darili. Uveden v Aziji že več kot 12 let je uspel vzpostaviti mrežo zvestih in integritnih proizvajalcev, izbranih zaradi njihove resnosti in kakovosti izvedbe. APICURE Paris postavlja etiko in trajnostni razvoj v središče svoje strategije razvoja. APICURE Paris se zavezuje, da bo spoštoval 10 načel Svetovnega pakt...
Francija, Les Eyzies De Tayac
... Omega 3, hkrati pa ponuja bolj fino in subtilno okus. Ta izdelek se lahko uporablja v kockah ali po vaših željah, kot so na blinih, v solati ali preprosto z limoninim sokom in koprom. (na voljo v 2 težah: 100g ali 200g) DLC 3 tedne po pakiranju. Referenca: PTTRUFTSA100 Sestava: Filet postrvi, sol Vzreja: Postrv iz Dordogne Vrsta: postrv mavrica (Oncorhynchus mykiss) Ohranjanje: 3 tedne po pakiranju, hladilnik od 0 do 4°C Teža: 200g...
Francija, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE je že več kot 20 let specializirana za distribucijo zamrznjenih bioloških izdelkov za strokovnjake. Naša blagovna znamka AQUIBIO je danes prepoznana in cenjena v bio trgovinah, kolektivni prehrani in pri predelovalcih. Naša blagovna znamka AQUABON pokriva vse vaše potrebe po divjih ribah in školjkah, vendar ne bioloških. AQUITAINE BIOLOGIE ima katalog z več kot 400 referencami z...
Francija, Malataverne
...Legenda pravi, da so feničanski ladje, ki jih nosijo redni vetrovi 'morske sapice', priplule na sredozemsko obalo v 6. stoletju pred našim štetjem. S seboj so prinesli znanje o kulturi trte in vinifikaciji. Nasveti za usklajevanje jedi in vin Za vsakodnevne obroke med prijatelji, žar in velike poletne solate. To belo vino se bo odlično ujemalo z vašimi ribjimi jedmi, kot sta file brancina ali postrv z mandlji. Temperatura postrežbe 2° 6° Dekantirati Ne...
Francija, Montigny-Le-Bretonneux
...Losos: Salmo salar Postrv: Oncorhynchus mykiss Trska: Molva Molva Modra trska: Molva dypterygia...
Francija, Paris
... Pagrus) Morski postrv (Cynoscion Striatus) Illex lignja (Illex Argentinus) Argentinske rdeče kozice (Pleoticus Muelleri) Atlantik skuša (Scomber Scombrus) Pacifiška skuša (Scomber Japonicus) Konjska skuša (Trachurus Trachurus) In še mnoge druge vrste, prosimo, ne oklevajte in kontaktirajte enega od naših strokovnjakov. Ukvarjamo se le s polnimi hladilnimi kontejnerji in predvsem izvažamo v...
Francija, Descartes
Ustanovljen v Touraine, v srcu gradov ob Loari, Moulin du Couvent predeluje surove ribe v izdelke po NAROČILU: losos, anguila iz Loare, haddock, flétan, espadon, tuna, marlin, ikre trske, beluga, postrv, karp iz Brenne... Ponujamo široko paleto pakiranja: cel losos, kratko rezanje (za serviranje na krožniku), prilagoditev debeline rezin po naročilu: 20, 30, 40, 50, 60 ali 70 g, rezanje po celotni dolžini za izdelavo kanapejev, •posebno rezanje: trakovi, kocke itd.
Francija, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, družinsko podjetje že 2 generaciji. Smo proizvajalci dimljenih rib, brez barvil, brez konzervansov in brez dodatkov. Široka ponudba svežih rib in dimljenih rib. (tuna, losos, mečarica, postrv, butarga, trska, kozice, ostrige, školjke, črna morska riba, polak, lignji, morski volk, dorada iz Sredozemlja, morski volk in še mnoge druge ... )...
Francija, BANCA
Akvakultura Banka je najprej čudovit in divji kraj, skrit v srcu Baskije. Že v 17. stoletju je izvir Arpéa napajal mlin v vasi Banka. Leta 1965 je Jean-Baptiste Goicoechea sklenil, da bo na tem mestu ustanovil gojenje postrvi, prepričan, da bi lahko izjemna kakovost vode in strast ljudi, ki bodo vodili to podjetje, naredili postrv Banka za gastronomsko referenco.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play