Le Coustelous je ponosen, da vam lahko ponudi svoje gastronomske izdelke iz jugozahoda, s posebno pozornostjo na znameniti cassoulet iz Castelnaudaryja.
Skrbimo za kakovost naših sestavin in sodelujemo z lokalnimi proizvajalci, da vam ponudimo najboljše. Naše izdelke izvažamo v Evropo, ZDA in Francijo, v fine trgovine, vinoteke in specializirane trgovine z gastronomijo ter drugimi prehranskimi sp...
...Naš ingver prihaja iz zaščitenega območja Anjozorobe Angavo, na osrednjih tleh Madagaskarja.
Prideluje ga ženska asociacija iz vasi Mangamila, ki je le nekaj kilometrov oddaljena od območja obiranja. Ženske ga tam gojijo, obirajo, nato ga narežejo na rezine. Na koncu ga potrpežljivo sušijo na soncu. Naš sušeni ingver tako nima česa zavidati svežemu ingverju. In to zahvaljujoč njegovim hranilnim in organoleptičnim lastnostim, ki so jih ohranili v procesu pridelave.
To je izjemna in nenavadna začimba, ki vam jo ponujamo.
...Posušeni divji gobe: Posušeni vrganji v 20 ali 500G - Francija, letnik 2020 - Rezine posušenih vrganjev, pakirane v kozarcu 20g in vrečki 500g, izvor Francija (Corrèze). Letnik 2020. Kozarec 20g, na voljo tudi v gurmanskem kompletu št. 6. Naravni in divji izdelek, brez konzervansov in dodatkov. Hiša Caudalie ne dela kompromisov glede kakovosti!