Francija, Montelimar
...Sachet nougata iz Montélimarja DUR, v pakiranju 1 kg, cenjen zaradi svoje okusa in zelo hrustljave teksture. Trdi nougat iz Montélimarja hiše Diane de Poytiers je bil ustvarjen na podlagi recepta, ki je, kot narekuje tradicija, sestavljen predvsem iz medu, mandljev, pistacij, sladkorja, beljakov in vanilije. Referenca: 107302 TEŽA (v KG): 1.000 Pakiranje: 6 DDV: 20.0%...
Francija, Rungis
... upoštevanju zaščitnih ukrepov" Suho sadje vrhunske kakovosti "Večji kalibri, boljši razredi in poreklo za visoko kakovostno pozicioniranje" Najboljše suho sadje v duhu sveta sadja in zelenjave "Ker so naši izdelki predvsem iz... najboljšega sadja"...
Francija, Objat
...Sestavine: Temna čokolada 71% izven EU (kakav, sladkor iz trsa, kakavovo maslo), 12,29% lešnikov. Prehranske vrednosti na 100g: Energija 2275Kj, 549Kcal, maščobe 45g, od tega nasičene maščobne kisline 23g, ogljikovi hidrati 27g, od tega sladkor 23g, beljakovine 8,9g, sol 0g.
Francija, Saint Orens De Gameville
...Kakav, uporabljen pri izdelavi te temne čokolade Grand Cru iz Kolumbije, se goji v dolini Magdalena, v osrčju regije Santander, na severovzhodu države. Ta temna čokolada Grand Cru ima kakavov profil, taninast in razkriva predvsem arome suhega sadja in rdečega sadja. Ta čokolada izraža vse svoje arome tako, da jo uživate samostojno, kot tudi pri pripravi vaših domačih sladic, ki bodo obogatene s...
Francija, Biguglia
...Začnite jesen nežno s to recepturo, ki je v ustih tako mehka in hkrati tako slastna. Recept je pripravila La Bonne Boxe z našo namazno pasto Amandulosa. Chai latte je prvotno pijača, pripravljena predvsem iz čaja in malo mleka, tukaj pa je obogatena z nekaj zelo nenavadnimi sestavinami. Pripravite jo in uživajte brez kakršnih koli zadržkov ...
Francija, Louviers
...Na genetski ravni ta kakav izvira predvsem iz tipičnega hibrida iz območja Sur del Lago v Venezueli, z vsebnostjo Criollo med 5 in 20%.
Francija, Poursac
...Področje uporabe/kakovosti: PEKARSTVO SAUCE IN ZAČIMBE SLADKORNE IN SLADICE (ČOKOLADA) SLADOLED MARGARINA.. Oljarna Morisset se je specializirala za proizvodnjo "po meri" dodatnih olj prehranske kakovosti in sodeluje z mnogimi akterji v agroživilski industriji, od malih in srednjih podjetij do priznanih industrijskih podjetij. Proizvajamo predvsem mešanice na osnovi repičnega ali sončničnega...
Francija, Cosnes Et Romain
... magnetske posode so opremljene z magnetnimi nerjavečimi jeklenimi palicami, katerih neodimijski trajni magneti so razreda N40 do N55, kar pomeni 15000 Gauss za najbolj zmogljivo različico. A predvsem v postavitvi magnetov se skriva učinkovitost za kar najboljšo obdelavo vašega izdelka.
Francija, Talant
... naslednji veliki slaščičar?". Delavnica Christophea Adama izpostavlja plemenite in ključne sestavine slaščičarstva skozi zbirko knjig: Jagoda, Čokolada ... vsaka knjiga vas vabi, da ponovno odkrijete te elemente. Raje kot sadje, limona za slaščičarja predstavlja začimbo, ki se uporablja predvsem kot dodatek, ne pa kot osnovna sestavina. Limona je za Christophea Adama večkratni vir navdiha. Odkrijte v tej knjigi 45 receptov, obogatenih s srečanji z gosti. Referenca: BELI04 Na voljo: 8 Produktov Dimenzije: 128 Strani - Fr Jezik: Francoščina...
Francija, Chimilin
... inovira in ponuja nove ročno izdelane izdelke, da bi znova in znova očarala. Čokoladnica DE MARLIEU želi biti predstavnik dobrega francoskega okusa in obrtniškega znanja, ki je tisoč milj oddaljeno od današnjih industrijskih proizvodov. Čokolada je predvsem strast in plemenit izdelek.
Francija, Paris
Naša družinska čokoladnica, ustanovljena leta 1910, se specializira za proizvodnjo kakovostne čokolade. Naši izdelki so znani tudi po svoji naravni sestavi. Naša ponudba je predvsem sestavljena iz pralin in lešnikov iz Piemonta, pistacij iz Sicilije ter kandiranih pomarančnih lupin iz Španije. Dejansko naše recepte ne vsebujejo nobenih dodatkov, konzervansov ali kakršnih koli dodanih maščob...
Francija, Paris
Od leta 2022 je ELITOPHE SAS podjetje, specializirano za trgovino s prehranskimi izdelki. Predvsem je ELITOPHE SAS dobavitelj kakava, zlasti kakava v zrnju, in razvija bio kakavova zrna. Podjetje prav tako dobavlja kakavova zrna, sojo, sezam in arašide na mednarodni ravni. To so naravni, biološki izdelki, ki prihajajo iz afriških držav, kot so Slonokoščena obala, Gvineja ali Benin. Ne oklevajte in nas kontaktirajte za več informacij!
Francija, Marseille
... sadeže pretvarjamo v vode, izvlečke, olja in dišave v naši majhni tovarni v Alpah. Ne prihajajo ven marmoti ali čokolada, ampak prilagojene nege, ki ustrezajo potrebam vsake vrste kože, ob tem pa jo spoštujejo.
Francija, Collobrieres
Podjetje Confiserie Azuréenne se specializira za proizvodnjo kakava, čokolade in slaščic. Njihovi izdelki vključujejo predvsem kandirane kostanje, kostanjevo kremo in sladoled na osnovi kostanja.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play