Francija, Colomiers
Podjetje LE PETRIN DU PAPE je predvsem ekipa strokovnjakov za pekarstvo, ki je sposobna, zahvaljujoč sodobni opremi, proizvesti na tisoče kruhov vsak dan. Ekipa šteje približno 100 ljudi, specializiranih bodisi za proizvodnjo bodisi za dostavno službo. Proizvajamo in dostavljamo v Toulouse in njegovi okolici celotno paleto belih, podeželskih in posebnih kruhov, pečenih ali polpečenih. Naša ponudba kruhov vključuje majhne kruhke, sendviče in družinske kruhe. Našo ponudbo kruhov dopolnjujemo z izbiro pekovskih izdelkov.
Podjetje Etablissements Havard vas sprejme in svetuje, da bodo vaše sprejeme uspešni ter da bo vaša slovesnost nepozaben trenutek. Podjetje deluje že štiri generacije in ima bogate izkušnje v gostinstvu. Etablissements Havard lahko zagotovi surovine za pekarstvo in slaščičarstvo, opremo, profesionalna oblačila, pa tudi posodo, prte, serviete ter dekoracijo miz, da olajša organizacijo vaših dogodkov.
Francija, Paris
uvoz in distribucija italijanskih zamrznjenih izdelkov.
Francija, St Médard D'eyrans
...Ustanovljeno leta 2004, podjetje GIRONDE SPECIALITES trži pod svojo blagovno znamko "Patisseries d’Hubert" Bordeaux specialiteto, canelé. Podjetje industrijsko proizvaja canelé za prodajo. Kot jamstvo kakovosti, sledljivosti in varnosti hrane je podjetje vzpostavilo sistem kakovosti, ki temelji na sistemu HACCP in certifikaciji IFS.
Francija, SAINT MEDARD D'AUNIS
Podjetje, ki ga je ustanovil najboljši francoski slaščičar, se specializira za proizvodnjo makronov in vrhunskih slaščic. Prodaja profesionalcem v Franciji in po vsem svetu v manjših in večjih količinah. Široka izbira izdelkov. Odličen razmerje med kakovostjo in ceno.
Francija, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées je podjetje iz Hauts de France, ki proizvaja zamrznjene slaščice in kruh za pekarne in slaščičarne. Proizvajamo le vrhunske pekovske izdelke in slaščice, da vam zagotovimo okus in arome dobrih izdelkov.
Patisserie in sladice, šola Stéphana Glacierja, je namenjena ljubiteljem in profesionalcem v gostinstvu. Stéphane Glacier ponuja profesionalcem tečaje izpopolnjevanja v slaščičarstvu, sladkarstvu in čokoladništvu po vnaprej določenem letnem koledarju. Ponujamo okoli štirideset tečajev, ki jih vodi Stéphane Glacier, njegov glavni slaščičar Jérôme Le Teuff ter deset talentiranih in zelo priznanih sodelavcev. Šola prav tako izvaja usposabljanja na terenu pri obrtnikih, pa tudi demonstracije za velike blagovne znamke, da bi promovirala francosko slaščičarsko umetnost tako v Franciji kot tudi v tujini.
Francija, Bruges
...Ustanovljeno v Bruggeh v letu 1990, podjetje LE BOUCHON DE BORDEAUX je majhna družinska tovarna, specializirana za proizvodnjo majhnih piškotov in keksev. Glavni izdelek podjetja "Le Bouchon de Bordeaux" je piškot v obliki zamaška steklenice vina. Paleta "Bouchons de Bordeaux" se je razširila in ponuja različne okuse. Podjetje ponuja tudi Canelous (obliko canelés s čokolado), čokolade in guinettes (majhne češnje, oblite s fondantom, aromatiziranim z armagnacom in čokolado). LE BOUCHON DE BORDEAUX prodaja svoje izdelke v Franciji in na mednarodnem trgu.
Specialist za prodajne prostore in ureditev trgovin za prehrambeno trgovino: Pekarna, Sladkarna, Čokoladnica, Mesnica, Pečena mesnina, Mesar - Catering.... MOSAIC Ureditev ponuja visoko modo v ureditev. Oglejte si vse dosežke MOSAIC Ureditve na spletni strani www.mosaic-agencement.com...
Francija, Saint-Loubès
Podjetje AQUITAINES SPECIALITES se specializira za proizvodnjo in distribucijo caneléjev iz Bordeauxa. Recept za canelé iz Bordeauxa se prenaša iz generacije v generacijo že stoletja. Njegov edinstven okus, hrustljava skorja in mehka sredica so rezultat počasne in skrbne izdelave. Podjetje AQUITAINES SPECIALITES ima certifikate IFS in BRC, ti certifikati potrošnikom zagotavljajo kakovost, sledljivost in varnost hrane.
Francija, Saint Martin
Sveži izdelki dneva proizvodnja pekovskih izdelkov, slaščic in pekovskih izdelkov, sendvičarna in kava Razvijamo koncept francoske pekarne, slaščičarn in sendvičarn. Iščemo potencialne partnerje na vašem območju, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da vam lahko zagotovimo dodatne informacije glede tega projekta, v upanju, da boste v njem našli zanimanje za razvoj in raznolikost vaših dejavnosti.
Francija, Tain L Hermitage
Podjetje Gâteau Dauphinois ročno oblikuje in proizvaja piškote z nadevom iz sadja brez barvil in konzervansov, že od očeta do sina. Zaradi svojega uspeha in kakovosti podjetje prodaja svoje izdelke v Franciji in zdaj tudi v tujini. Njihov tradicionalni recept in proizvodnja, brez konzervansov, barvil ali umetnih arom, omogočajo, da ta slastni kolač ostane svež več mesecev.
Francija, Artigues-Près-Bordeaux
Podjetje LA TOQUE CUIVRÉE je specializirano za proizvodnjo cannelés, posebnosti iz Bordeauxa. Cannelé je majhna karamelizirana slaščica, ki jo lahko uživamo čez dan, kot sladico, ob malici ali za praznično pojedino. Uživamo ga lahko hladnega ali toplega, ohranja pa svojo okusnost več dni.
Francija, Montbozon
Izdelava piškotov Montbozon v Haute-Saône (Francija). Recept za avtentične piškote Montbozon ni nov. Vse se je začelo pred dolgo časa, na dvoru kralja Ludvika XVI. Danes je revolucija, da lahko vsakdo uživa v piškotih Montbozon. Preden so prišli v shrambe Francozov, so navduševali v Versaillesu, zlasti kraljev par. Potem je prišla Francoska revolucija leta 1789. Kraljev kuhar, ki je bežal, je naše...
Francija, LE THOR
Naša izbira ekoloških pit: jabolčne crumble pite, češnjeve pite, malinove pite, jabolčne pite, marelične pite ....
Francija, Saint-Raphaël
Pekarne, Sladkarije, Čokoladnice, Alsacijske specialitete, Fine delikatese iz Provance, Kandirani sadeži. Odprto od torka do sobote: 6:30-19:00 Spletna prodaja naših sladkarij na: www.le-provencal.net...
Francija, Arles Cedex
Specializirana sem za ročno izdelavo makronov na osnovi mandljev in brez glutena. Moji izdelki so bili nagrajeni dve leti zapored s strani obrtne zbornice 13 v okviru kulinarične poti, ki nagrajuje najboljše obrtnike iz regije Bouches-du-Rhône. Ponujam približno trideset različnih arom z naravnimi barvili. Moji izdelki ne potrebujejo nobenega sistema hlajenja in imajo rok uporabe 30 dni. Izdelani so iz čistega mandljevega sadja, moja blagovna znamka pa je registrirana pri INPI. Na zahtevo lahko ponudim tudi različne druge izdelke (navette, kokosovi rocherji...).
Francija, Narbonne
Pedro Sas je specializiran za laboratorijske izdelke za pekarstvo in slaščičarstvo. Pedro si je pridobil močan ugled med strokovnjaki. Pedro ima mednarodni doseg in pokriva 4 francoske departmaje: Aude, Tarn, Haute Garonne in Ariège.
Francija, Mennecy
Francija, CONTRES
Družinska pekarna od leta 1905: galette, madeleine, palačinke, Sablés de Retz, piškoti in torte..
Francija, Soultz Sous Forets
Podjetje Paul Heumann proizvaja nezakisan kruh od leta 1907.
Francija, Labeuvrière
Izkušenj francoske pekarne, kruhi iz linije Le Pain Héritage podjetja Délifrance so pečeni v kamnitem pečici, kar jim daje svežo sredico in neustavljivo hrustljavo skorjo. Linija vključuje kruhe za deljenje, sendviče in posamezne kruhe ter se razteza na tri edinstvene in okusne recepte: Žita (z sadnimi in praženimi notami ter hrustljavimi semeni žit), Poolish (z nežnimi aromami žit in sladke mandljev) ter Kvas (z bolj izrazitimi notami: rahlo kislostjo, notami rži in kvasa).
Francija, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE je podjetje, specializirano za pripravljene za polnjenje slaščice. DUFOUR INDUSTRIE vam ponuja celovit in raznolik spekter dehidriranih izdelkov: kreme, babas, listnato testo, drobtinaste pite, genoise in beze.
Francija, Servon Sur Vilaine
Bridor ponuja izbiro več kot 30 slastnih receptov, ki so jih pripravili mojstri pekarstva iz šole Lenôtre v Parizu. Široka izbira baget. Majhni in veliki kruhi na podlagi. Hrustljavi in zlatorjavi, namenjeni strokovnjakom v gostinstvu in restavracijah. Izdelki so izključno iz masla in brez hidrogeniranih maščob. Dobavitelj pekarstva. Dobavitelj kruha. Dobavitelj pekovskih izdelkov. Dobavitelj slaščic. Proizvajalec zamrznjenih surovih pekovskih izdelkov. Dobavitelj zamrznjenih pekovskih izdelkov s predhodnim vzhajanjem. Trgovec na debelo z zamrznjenimi slaščicami.
Francija, Bidart
Nekaj drobtinic norosti... Recepti za piškote in torte iz Maison Miettes so brez glutena. Uporabljamo moke, kot sta riž in koruza, ki piškotom dajejo neprimerljivo hrustljavost. Okus je v središču našega pristopa in naše znanje postavljamo v njegovo službo. Ko uživate v torti, najprej cenite hrustljavost, nato pa vonj: polnost praženih lešnikov, sladkost vanilije, svežino limone. Majhna pika cvetne soli vam pusti nepozaben spomin v ustih.
Francija, Sainte Hermine
Francija, Corbie
Francija, Roncq
Francija, Sarrebourg
Francija, Montelimar

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play