Francija, Appietto
...Sachet canistrelli (Biscuttini) z limono. Sladki korziki piškoti kvadratne oblike, pripravljeni po tradicionalnem receptu. Teža: 350 g Sestavine: Pšenična moka, Sladkor, Sončnično olje, Jajca, Zrna janeža 2% Shranjevanje: Hraniti na suhem in zaščitenem pred toploto. Nutricionistična deklaracija za: 100 g Energija: 2057 kJ (490 kcal) Maščobe: 20 g Nasičene maščobne kisline: 1,7 g Ogljikovi hidrati: 71 g od tega Sladkorji: 29 g Beljakovine: 5,7 g Sol: 0,37 g...
Francija, Aix-En-Provence
... poper, kurkuma in česen. Za ljubitelje močnih občutkov in tudi za tiste, ki so bolj previdni, vas čaka edinstvena izkušnja okušanja! Zaradi njihove nežne peke so naši piškoti lahki in hrustljavi ter ohranjajo maksimalno količino hranil.
Francija, Paris
... % svetovne proizvodnje marelic poteka v mediteranski regiji. Recept za veganske piškote z marelicami: 160 g moke T65 70 g rjavega sladkorja 1/2 čajne žličke cimeta 1 ščepec soli 6 žlic oljčnega olja 6 žlic rastlinskega mleka 10 sušenih marelic v jabolčnem soku Ean13:3770010599142 Referenca:AbricotBioFr1...
Francija, Carentan
...industriji ali RHF. Proizvajamo in tržimo karamelo v različnih oblikah in receptih ter ponujamo profesionalcem Industrijske Živilskih Proizvodov (PAI): - Tekoča karamela za preliv, oblogo ali polnjenje - Karamelni koščki za piškote, kruh, brioche, sladolede, trufe…. : Klasičen recept, smetana iz Normandije, slani maslo, AOP. - Termostabilni karamelni koščki za odpornost na peko - Karamelni prah Smo pozorni na naše stranke in vam lahko pomagamo pri vaših razmišljanjih in potrebah po razvoju.
Francija, Montbozon
... našel zatočišče v majhni vasici Montbozon pri družini Lanternier. Da bi se zahvalil svojim gostiteljem za sprejem, jim je zaupal dragocen recept za svoje piškote. Tisti, ki je bil sladica kraljev, je tako postal kralj sladic. Ta maksima nikoli ne bo zapustila piškotov Montbozon, niti ko je dedek trenutne upravnice kupil znameniti recept od družine Lanternier ob zori Prve svetovne vojne.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo