Francija, Paris
...Majhen opis: Poutargue iz mulja, znana tudi kot "boutargue", je vrhunska mediteranska delikatesa. Gre za sušena in soljena jajca mulja. • Tekstura: Ima čvrsto in rahlo gumijasto teksturo. • Okus: Okus poutargue je slan in intenziven, z izrazitimi morskim notami. Nekateri opisujejo njen okus kot umami, ki spominja na kaviar. • Kulinarika: Poutargue se običajno nareže na tanke rezine in postreže sama ali z toastom, solatami ali drugimi jedmi.
Francija, Olivet
...Referenca 3417960034490 Nasveti za uporabo: Ribe, omake, leča, fižol. Recept za clafoutis iz bučk za 8 oseb Čas priprave 1h - 5 g goveje osnove ali 1/2 kocke juhe - 100 g vode - 800 g bučk - 1/2 čajne žličke kurkume - Sol - 3 jajca (140 g) - 2 vejici timijana - 100 g moke - 400 g posnetega mleka - Majhna šopek drobnjaka - 110 g svežega kozjega sira - 30 g črnih oljk Operite, po potrebi očistite...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play