...Aroma pistacije se pogosto uporablja za aromatiziranje sladic, peciva in sladoleda. S svojimi tako radodarnimi kot tudi subtilnimi in okusnimi notami prinaša toplino in udobje.
Francija, Arengosse
... užitek stopljenega karamele. - Naravni Barvilo Rjava E150c : Uporabljeno zmerno, da našemu sladkorju daje značilno barvo, to naravno barvilo, pridobljeno iz sladkorja, prispeva k gurmanski estetiki brez kompromisov glede kakovosti. Priporočena Uporaba : - Topli in Hladni Napitki : Posujte po svoji kavi, cappuccinu, vroči čokoladi ali celo po vašem milkshakeu za gurmanski pridih. - Sladice in Peciva : Dodajte ščepec v vaše recepte za torte, mafine, sladolede in druge sladke dobrote. Referenca:SUCRE0002A...
Francija, Saint Paul De Baïse
...Les Candi Fleurs, bonboni 2.0, ki jih je vedno dobro imeti pri sebi v primeru stresa! Postopek izdelave naših kristaliziranih cvetov traja več tednov: cvetovi konoplje so potopljeni 6-krat v ekološki sladkorni kopeli, po vsakem potopu pa se sušijo 48 ur. To so naravni antistresni bonboni, ki jih lahko grizljate ali naribate na sadje, sladice, žitarice, peciva ali slano-sladke jedi! Gurmanski...
Francija, Talant
...Dodajte hrustljavost in hrustljavost svojim kreacijam z našimi bleščečimi čipkastimi palačinkami (drobtinice gavottes), izdelki francoske proizvodnje, brez palmovega olja. Ustvarite osnovo za hrustljave sladice, sladice na krožniku, piškote in sladolede. Bleščeča čipkasta palačinka Déco ’Relief naravna, brez palmovega olja, brez barvil, brez konzervansov, je sestavljena iz pšenične moke...
Francija, Olivet
...Referenca 3329486671038 Tapioka, znana tudi kot japonska biser, je škrob, ki se uporablja v kuhinji, pridobljen iz posušenih in obdelanih korenin grenkega manioka. Tapioka je idealna za zgostitev ali vezanje vaših omak, juh in krem. Prav tako bo cenjena v vaših sladicah, saj prinaša lahkotnost in mehkobo: peciva, sladice, kreme.
Francija, Villers Cotterets
... približno 85 receptov, ki jih pripravljamo vsak mesec. Naše sladice in pekovski izdelki so pakirani v razsutem stanju ali posameznih embalažah. Naša proizvodnja po meri nam omogoča, da razvijemo specifične recepte, ki ustrezajo vašim potrebam, ter ustvarimo vaše specifične in diferencirane embalaže ali nalepke. Naši izdelki, ki so splošno sprejeti in enostavni za uživanje, so namenjeni vsem vrstam gostinstva: komercialnemu gostinstvu, ki je bolj hitro in moderno, letalskemu in železniškemu catering-u, samopostrežnim kioskom ter oddelkom pekovskih in slaščičarskih izdelkov.
Pekarna in čokoladnica visoke kakovosti, ki se nahaja v Nantesu. Deluje od leta 1948. Nanteske specialitete: riževi kolački, armoricain, Nanteski kolački, zbirateljski izdelek potovanja v Nantes, čokolade z vinom iz Nanteskih vinogradov, slani karamel itd. Pekovski izdelki: pite, eklere, sladice, kreme za vse priložnosti: poroke, obletnice, popoldanske prigrizke, obroke itd. Ponudba izdelkov...
Patisserie in sladice, šola Stéphana Glacierja, je namenjena ljubiteljem in profesionalcem v gostinstvu. Stéphane Glacier ponuja profesionalcem tečaje izpopolnjevanja v slaščičarstvu, sladkarstvu in čokoladništvu po vnaprej določenem letnem koledarju. Ponujamo okoli štirideset tečajev, ki jih vodi Stéphane Glacier, njegov glavni slaščičar Jérôme Le Teuff ter deset talentiranih in zelo priznanih sodelavcev. Šola prav tako izvaja usposabljanja na terenu pri obrtnikih, pa tudi demonstracije za velike blagovne znamke, da bi promovirala francosko slaščičarsko umetnost tako v Franciji kot tudi v tujini.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play