Francija, Carpentras
...Suhi klobasa s tartufi, ena naših zvezd! Obogaten z drobtinami poletnih tartufov, je njegov okus nežen in subtilen. Če iščete rafiniranost, ste na pravem mestu! Mali + : Suhi klobasa s tartufi se odlično poda k dobremu sadnemu ali sladkemu belemu vinu, da poudari to posebno aromo. Za elegantne in chic večere! Kot suhi klobasa s porcini in figo, lahko postane ena izmed zvezd vaših prazničnih zabav...
Francija, Marseille
...Uporabljene kot aperitiv, oljke s tartufi bodo navdušile brbončice vaših gostov. Sestavine Oljke (60%), sončnično olje (30%), tartuf (2,4%), kis, sol, sladkor, antioksidant askorbinska kislina E300, regulator kislosti mlečna kislina E270, ojačevalec okusa natrijev glutamat E621. V tovarni za proizvodnjo se obdelujejo naslednji alergeni: zelena, lupine, ribji derivati, mlečni derivati, oreščki...
Francija, Mandelieu
...Artičoka 65%, ekstra deviško oljčno olje, poletna tartufa 10% (Tuber aestivum vitt), kapre, česen, čili, sol, okusi peteršilja. Po odprtju hranite v hladilniku. Neto teža: 130 GR...
Francija, Marseille
... mesecev). sestavine Polnomastno kravje mleko, smetana, sol, sirilo. Brez konzervansov. Odlično se poda s paradižnikom in ekstra deviškim oljčnim oljem, s svežimi tartufi, s klobasami ali z različnimi kombinacijami pri pripravi toplih jedi.
Francija, Cournon D'auvergne
... Chonlai Nasveti za uporabo Idealno za namazanje na popečenih rezinah podeželskega kruha. Tudi vaše namaze lahko obogatite z drugimi sestavinami, kot so orehi ali tartufi. Postavite kozarec za eno uro v hladilnik pred degustacijo. Po odprtju hranite v hladnem in porabite v 5 dneh. Energija: 479 kJ (115 kcal) Maščobe: 8,0g Od tega nasičene maščobne kisline: 3,1g Ogljikovi hidrati: 5,4g Od tega sladkorji: 0,6g Beljakovine: 4,6g Sol: 1,1g...
Francija, Paris
...Moka iz biološke trde pšenice, biološki kakav (2%), jajca, voda. Kako jih skuhati: Vlijte v vrelo vodo in kuhajte 4 do 6 minut. Pravilo treh "1": 1 liter vode, 10 gramov soli, 100 gramov testenin Ne pozabite prihraniti zajemalko kuhane vode za končni dotik. Energijska vrednost na 100g: Energia - Energija 1467 KJ/ 346 kcal Maščobe - Fats Nasičene maščobne kisline - Saturated fatty acids 1,67 g 0,58 g Ogljikovi hidrati - Carbohydrates Sladkorji - Sugars 67,82 g 1,21 g Beljakovine - Protein 11,61 g Sol - Salt 0 g Ean13:3701511702328 Referenca:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Francija, Arles
...L'artisan Popol Kompota iz artičok s poletno tartufi tuber aestivum. Sestavine: dno artičok 70 %, ekstra deviško oljčno olje 17 %, česen, limonin sok, tartuf (tuber aestivum) izvor EU 1,5 %, aroma tartufa, sol, poper.
Francija, Valréas
... pridelovalcih: - Ekološko ekstra deviško oljčno olje (Gard) - Ekološki akacijev med (Alpe visoke Provance) - Tartuf Tuber Melanosporum (Provance) - Sol (Guérande) - Fine delikatese - Sveži tartufi - Tartufne specialitete - Made in France - Črni tartuf - Vaucluse - Ekološko oljčno olje - Ekološki akacijev med - Certifikacija ECOCERT - Gastronomija - Restavracija - Darilni paketi - Uvozniki - Odbori...
Francija, Avrillé Les Ponceaux
BELLORR trži izbor svežih in konzerviranih tartufov ter paleto olj, aromatiziranih s črnimi in belimi tartufi. Tartufi so nežno krtačeni in ročno oprani, nato pa vakuumsko pakirani, da ohranijo optimalno svežino. Derivati: drobtine tartufov, sok tartufov, sol s tartufi. Smo francoski izvozniki črnih in belih tartufov. Francoski proizvajalec črnih in belih tartufov.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play