Francija, Talant
...Ta knjiga receptov za kozarce in majhne torte avtorjev Stéphane Glacier in Gaëtan Paris, dveh najboljših delavcev Francije, ponuja zbirko receptov za individualne sladice in kozarce. 17 receptov za kozarce (s svežim sirom, rižem na mleku z oranžno in karamelo...), 26 receptov za individualne sladice (srce gariguettes, milfeuille s karamelo...), primeri okrasitev s čokolado, 18 receptov za osnove...
Francija, Malataverne
..."Rafraichir" sadje je kulinarična praksa, ki vključuje dodajanje kozarca alkohola v sirup sadja, da se poudari njegov okus, hkrati pa prinese izviren in lahek okus alkohola. Uživajte ga naravnega, kot spremljavo sirom, sladoledu ali pa ga uporabite v svojih kulinaričnih receptih (tarte ali torte), v čokoladni fondiju ali pa za okrasitev vaših koktajlov ... Privoščite si.
Francija, Biguglia
... hladilnik. Zmešajte sladkor s svežim sirom in skuto. Stepite smetano v čvrsto smetano in jo dodajte sirom. Dodajte plast smetane na dno piškotov, nato plast marmelade O Mà! Postavite v hladilnik za 1 noč. Uživajte brez omejitev!
Francija, Provins
...Makroni so bili ustvarjeni v arabskih državah, ko so Evropejci začeli pluti daleč od svojih dežel. V srednjem veku je izraz „makron“ označeval dva različna izdelka: torto, pa tudi juho z elementi iz moke, ki so jo jedli s strtim sirom, cimetom in žafranom, in ki so jo od 17. stoletja imenovali „makaroni“. Makron se je v Evropi pojavil v srednjem veku, najprej v Italiji, pod imenom maccherone...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play