Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glinasto peščeno zemljišče na skrilavcih Situacija: Haut layon Vinifikacija Alkoholna fermentacija in zorenje potekata v sodih eno leto. Degustacija pri 10 do 12 °C Oko: Rumena Nos: Sadna, kompot, marelice Usta: Arome rumenega sadja in note kandiranega sadja Potencial za staranje: 5 let Ravnotežje: Suho Ujemanje jedi in vina: Ribe v omaki, jakobove školjke, bele mesnine in trdi siri. Lučka po ameriško, langusta v smetani in piščanec v beli omaki. Obrezovanje: Dvojni Guyot Višina: 100 do 120 m...
Francija, La Chapelle Heulin
...Cépage : Melon de Bourgogne 100% Terroir : Graves et silices Accord mets-vin : Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe, belo meso in sir. Vino bogato in mehko. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves et silices Accord mets-vin: Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe...
Francija, Paris
...Majhen opis: Poutargue iz mulja, znana tudi kot "boutargue", je vrhunska mediteranska delikatesa. Gre za sušena in soljena jajca mulja. • Tekstura: Ima čvrsto in rahlo gumijasto teksturo. • Okus: Okus poutargue je slan in intenziven, z izrazitimi morskim notami. Nekateri opisujejo njen okus kot umami, ki spominja na kaviar. • Kulinarika: Poutargue se običajno nareže na tanke rezine in postreže sama ali z toastom, solatami ali drugimi jedmi.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... hektarji, ki so večinoma razporejeni na AOC Petit Chablis in Chablis. Posestvo se razvija na ilovnatih in apnenčastih tleh ter je v postopku prehoda na ekološko kmetovanje. Vinifikacija poteka izključno v inox posodah, njihova vina pa se ponašajo z lepim, neposrednim in elegantnim sadjem. Lep posestvo, ki ga je vredno natančno spremljati! Vsebina: 75cl Tip: Belo vino Sorta: 100% Chardonnay AOC: Chablis Zorenje: Za uživanje že zdaj in za shranjevanje do leta 2025 Temperatura serviranja: 8-10°C...
Francija, Brissac Loire Aubance
...Srebrna medalja Mednarodni izziv Gilbert & Gaillard 2019 LETNIK: 2017 SORTA: Chenin. TEROIR: Glinasto-peščeno. VINIFIKACIJA IN ZORENJE: Nežna stiskanje soncem zlatih grozdov. Zorenje v hrastovih sodih na finih drožeh za pridobitev kompleksne strukture. APPELLACIJA: AOP Anjou Blanc. OPIS OKUSA: Svetlo zlata barva, sijoča. Arome rumenega sadja, cvetlične in začinjene note (vanilija). Poln okus z bogatostjo in volumen. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Ribe v omaki, Jakobove pokrovače, dimljeni pršut, siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: 9°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Malataverne
...Rdeče vino za spremljanje predjedi Ob trenutku predjedi, s krožnikom, ki vsebuje mesnine, je najbolje postreči sveže rdeče vino, da se doseže popolna povezava med obema elementoma. Ko postrežete solato z mešanico in kisom, izberite bolj taninske rdeče vina. Postrežba rdečega vina s ribami, kot sta tuna ali rdeča ribica, omogoča popolno harmonijo okusov za brbončice. Postrežba rdečega vina z...
Francija, Saint-Vérand
... aperitive ali med obrokom, preprosto pečene ribe ali telečji pečenko z olivami. Arome in okusi: Ta Crémant de Bourgogne ponuja lahkotno zlato obleko z finimi mehurčki, nos je sadno obarvan z notami citrusa. Prevladujeta rumena limona in limeta, ki prinašata lepo svežino v ustih. Mineralnost, ki jo prinašajo sorte, posajene na glinasto apnenčastem tleh, daje temu vinu trdno kompleksnost, ki je rezervirana za ljubitelje odkritij.
Francija, MONTREDON CORBIERES
Specializirana za predelavo morskih proizvodov, MERISUD trži svoje pripravke pod dvema blagovnama, Richesses de la Mer v svežih oddelkih in Armand Blot v oddelku fine hrane. Približno petdeset referenc nosi oznako mediteranske kuhinje. Pastis, konjak, paradižnik, šafran, komarček, belo vino, oljčno olje ... Z najmanj 50 % rib, so na vrhu seznama kremna juha iz ježkov, zarzuela (ribiška enolončnica) ali kalamari po katalonsko. Naši izdelki (približno trideset referenc), vrhunski, so na voljo izključno v steklenih kozarcih in so prisotni v vseh trgovinah velikega juga, od Lyona do Bordeauxa.
Francija, CHICHEE
... svetlo rumena z belimi odsevi. Svež, a precej diskreten nos, ki je predvsem cvetlični. Ob zračenju se pojavi nota mineralnosti in subtilna nota zelene jabolke. Vino je lahkotno in nežno, v sredini ust pa ga prevladuje živahnost citrusa. Opazimo končnico velike finosti in lepe teksture, uravnoteženo in sadno. Lepo vztrajanje za celovit in zračen sklop. Tenu in konzervacija: Lahko se hrani 5 let. Gastronomija: Postrežemo pri temperaturi 14°C. Spremlja ribe, školjke in perutnino.
Francija, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX po vsem svetu ponuja široko paleto storitev, materialov in potrošnega blaga (vezanje s plastičnimi in kovinskimi trakovi, ovijanje s streč folijo, spenjanje), za varnost in zaščito blaga med manipulacijo, skladiščenjem in prevozom, za industrijo pijač in hrane (pivo, mineralna voda, sadni sokovi, vino, mlečni izdelki, meso, perutnina, ribe, sadje in zelenjava, zamrznjeni izdelki...
Francija, Paris
...Naredite svoj nakup v soseski in si zagotovite dostavo 7 dni na teden, celo v eni uri. Konec je z mučnim nakupovanjem po službi in strahom pred praznim hladilnikom! epicery je rešitev za dostavo živil na dom, ki vam omogoča boljše prehranjevanje, prihranek časa in podporo lokalnim obrtnikom v Parizu in Lyonu. Naročite spletno 24/7 svoje sadje in zelenjavo, meso, ribe, sir, vino, slaščice, brunch...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play