Francija, Issou
GUT-FIT SAS je francoski proizvajalec na področju prehranskih dopolnil. Smo strokovnjaki na področju športa, prehrane in prehranskih dopolnil, ki vam ponujamo kakovostne izdelke, priznane v svetu prehrane. Vsi naši izdelki so skrbno nadzorovani in proizvedeni v naših tovarnah ali pri naših partnerjih, ki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti. Sledimo priporočilom evropskih prehranskih agencij in...
Francija, Cournon D'auvergne
... eno uro v hladilnik pred uživanjem. Po odprtju hranite v hladnem in porabite v 5 dneh. Energija: 624 kJ (150 kcal) Maščobe: 8,5g Od tega nasičene maščobne kisline: 1g Ogljikovi hidrati: 10g Od tega sladkorji: 0,8g Beljakovine: 5,7g Sol: 0,6g...
Francija, Biguglia
...[Uživajte kot tradicionalni marmeladi]. nutricijske vrednosti na 100 g ergija (kcal)= 189 ergija (Kj) = 789 maščobe (g)= 0.3 od tega nasičene maščobne kisline (g)=0 ogljikovi hidrati (g) = 464 od tega sladkorji (g)= 42 beljakovine (g)= 0.8 sol (g)=0.1 Stanje: Novo SESTAVINE: Zelenjavne paradižnike iz Korzike 54 %, voda, sladkor, svež limonin sok, pektin, poper Timut 0,2% Neto teža: 220 g Izvor: Korzika...
Francija, Frejus
...Bio pastile za pomirjanje z eteričnimi olji Uporabite jih ob prvih znakih za pomiritev grla. 1 do 2 pastili večkrat na dan. Ni priporočljivo za nosečnice in otroke, mlajše od 3 let. Guma arabika*, Med (54.64%), eterično olje evkaliptusa* (0.18%), eterično olje zeleni mirte* (0.18%), sredstvo za oblaganje sončnično olje*, karnaubina vosek* *Sestavine iz ekološke pridelave Ogljikovi hidrati: 1.69 g Maščobe: 0.05 g Energija: 6.96 Kcal - 29.58 Kj...
Francija, Objat
...antioksidant: alfa-tokoferol, koncentrirano maslo, ekstrakt ječmena, barvilo: ekstrakt paprike), smetana, maslo, trimolin, glukoza, maline, meta, zeleni čaj, limonina lupinica, grand-Marnier, limoncello, sezam, morska sol, vijolica, kandirana limona, kandirana pomaranča, jabolko, praliné, lešnik, mandelj, pistacija, puffed riž Hranilne vrednosti na 100g: Energija kj / kcal, maščobe g, od tega nasičene maščobne kisline g, ogljikovi hidrati g, od tega sladkorji g, beljakovine g, sol g...
Francija, Orléans
... beljakovine pretvorijo v aminokisline, ogljikovi hidrati v glukozo in lipidi v maščobne kisline. Ti, ko so prisotni v prevelikih količinah, se shranjujejo v obliki maščobnih oblog na stegnih, bokih, trebuhu... Maščobo shranjujemo tudi, ko zaužijemo preveč sladkorjev (saj to povzroči nekontrolirano proizvodnjo insulina). Neposredna posledica je pridobivanje teže. Zato je treba paziti na omejevanje uživanja mastne in sladke hrane.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play