Francija, Bayonne
...Ciabatta pavé je zmanjšana različica enega najbolj ikoničnih kruhov OKIN, ciabatte. Gre za kruh z izrazito rustikalnim značajem, s hrustljavo skorjo in izrazito drobtino. Pečen v krušni peči z natančnim fermentiranjem in oblikovanjem, je to zelo hidriran kruh, ki se zato ohranja ves dan. Ima zračno drobtino kremne barve z veliko elastičnostjo. Idealno za rezanje za zajtrk, saj zagotavlja tudi...
...Vertikalna vrsta z: hranilnim trakom, predlaminacijskim valjem, teflonskimi laminacijskimi valji, odstranljivim zbirnim trakom itd. Progresivno raztezanje, posebej za bagete in hidriran kruh. Enostavna in hitra menjava trakov. Maks. proizvodnja na uro 1500 kosov. Težnostni razpon 60-1000 g.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play