Italija, Giuliano
Italija, Monchiero
... druge sestavine: sladkor, kakav (ali mleko) in vanilija. Torte iz lešnikov (lešniki, sladkor, jajca) Čokolada in čokoladni bonboni v kombinaciji z lešniki. Praline, tablice, tablice z celimi lešniki, velikonočna jajca. Lahko zagotovimo embalažo, primerno za maloprodajo, ali večje formate za slaščičarne in sladoledarne. Za večje količine je mogoče prilagoditi recepte glede na potrebe strank.
Italija, Andria
...golobi in velikonočna čokolada, mandljevi konfeti, čokoladni konfeti, konfeti iz Avole, lešnikova torrone, ročno izdelani panettoni, torrone in torroncini, aromelli. Izdelki se pripravljajo v notranji delavnici, ki, v skladu s starodavnimi recepti, ohranja visoko stopnjo ročne obrt in kakovost vrhunskega okusa. Slaščičarna izvaja naslednje storitve: personalizirane embalaže, dobave za zasebne zabave in restavracije, konfete za vsako priložnost ter dostavo na dom.
Smo obrtniki, naši izdelki so tipični za območje Cuneo (Piemont), pridobljeni iz kombinacije skrbno izbranih surovin in ročno obdelani, da zadovoljijo najbolj zahtevne stranke: - AMARETTI sladica z mandlji v 25 okusih (klasični, lešnik, hruška, kostanj itd.) - 8 mesecev - ČOKOLADNI DIAVOLI (cuneški) - vafelj iz meringe + polnilo iz kremaste mešanice (alkoholne in brezalkoholne... rum, limoncello...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo