Italija, Castel D'azzano
... najmlajših, in jim ne bodo mogli odporovati niti odrasli! Čokolada z visoko vsebnostjo mleka (kakav: min. 31%) Sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojina lecitina, arome. Lahko vsebuje oreške. Brez glutena.
Italija, Novi Ligure
Industrija slaščic. Proizvodnja čokolade. Čokoladna jajca. Pri nas je obdelava čokolade izvedena z ljubeznijo in pozornostjo, ob upoštevanju tradicije in kakovosti, ter se osredotoča na vse vrste čokolade, od mlečne do temne, vključno z belo ali lešnikovo. Gambarotta srl izvaja svoje obdelave tudi za tretje osebe: kakav v prahu, temna čokolada, gianduja, čokoladni nougat, čokolada, čokoladni bonboni, lešnikova čokolada, čokolada za namaz, sladkarije in sladkor, čokoladne tablice in čokoladna jajca.
Italija, Monchiero
... druge sestavine: sladkor, kakav (ali mleko) in vanilija. Torte iz lešnikov (lešniki, sladkor, jajca) Čokolada in čokoladni bonboni v kombinaciji z lešniki. Praline, tablice, tablice z celimi lešniki, velikonočna jajca. Lahko zagotovimo embalažo, primerno za maloprodajo, ali večje formate za slaščičarne in sladoledarne. Za večje količine je mogoče prilagoditi recepte glede na potrebe strank.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play