...Genovska bazilika pesto dop Calvi je narejen po pravi ligurski recepturi. Vsebuje ekstra deviško oljčno olje, baziliko, pridelano v Liguriji (Basilico Genovese DOP), pinjole, česen in Grano Padano. V primerjavi z domačim pestom sta dodana le citronska kislina (kislina) in askorbinska kislina (antioksidant). Brez indijskih oreščkov, pšeničnih kalčkov ali drugih sestavin, ki niso del ligurske...
...AROMATIZIRANI KONDITMENTI NA OSNOVI EKSTRA DEVOLJENE OLJKE
Za združitev okusa in praktičnosti v kuhinji smo združili ekstra devljeno oljko z mediteranskimi in drugimi kondimenti:
Gobe Porcini
Česen
Bazilika
Črni tartuf
Beli tartuf
Limona
Poper
Rožmarin...
Podjetje Olio Glorioso že 30 let proizvaja ekstra deviško oljčno olje visoke kakovosti. Uvedli smo metodo kratke verige: od drevesa do mize, zahvaljujoč izvedbi vseh faz obdelave v podjetju (od mletja do logistike).
...Aroma sveže nabranih sicilijanskih paradižnikov, obogateno s svežim okusom jajčevcev, ki so bili posebej prepraženi v tipični sicilijanski recepturi, ustvarjeni za praznovanje slavne opere Vincenza Bellinija, La Norma.
Idealno za začinjanje krožnika testenin, ki ga dopolnimo s posipom naribanega slanega ricotte na vrhu.
SESTAVINE:
Koščki paradižnikove pulpe, ekstra deviško oljčno olje, sveži jajčevci, ki so bili posebej prepraženi, sveža bazilika, svež česen, sol in sladkor.
Pakiranja: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAN GOURMET...
... izdelek z različnimi mešanicami in okusi, kot so česen, pomaranča, limona, bazilika, gobe, čili, rožmarin, tartuf. 4) Ročno izdelane zelenjavne kreme, omake in izdelki v olju. 5) Posebni prigrizki, izdelani na ročni način. Soledòr z veseljem predstavlja svojo dostopnost pri uvajanju svojih izdelkov, kadar koli čutite potrebo po spremembi v vašem sektorju prehrambene industrije ali pa le za osebno...
... taggiasche z lastnimi rastlinami in proizvodnje ekstra deviškega oljčnega olja taggiasco in italijanskega, imamo tudi proizvodnjo konzerv, pesta, sušenih paradižnikov in polnjenih paprik.
Podjetje daje izjemen pomen ohranjanju naravnega okusa surovin, zato se oljke mletijo v 24 urah po obiranju, bazilika pa se predela v polizdelke in pesto v nekaj urah po prihodu.