...Divjačina, značilna za toskansko kulinariko, pa tudi za kulinariko Nebrodov, skoraj v srcu Sicilije, se prilega za najrazličnejše uporabe. Predstavljamo vam jo v njeni najbolj znani pripravi: klobasa. Poskusite jo pripraviti na žaru ali v omaki: zadovoljili boste vse.
...Profumo Profilo olfaktiven, razdeljen na tone rdečega sadja z odtenki kinine, balzamičnimi, sladkimi in harmoničnimi občutki.
Sapore V ustih je Ginestra širok, balzamična nota spremlja bogat požirek. Generozen tanin je dobro uravnotežen z kislostjo in splošno bogatijo, kar naredi pitje zelo prijetno. Iz ene najboljših vinogradov Monforte, velik Barolo.
Abbinamenti suggeriti Rdeče meso, divjačina...
...na nosu se odpre veličastno z notami kresničinega kamna, grafita in majhnih črnih jagod.
Na nebu sprošča svojo toploto, ki ji sledi tkanina mehkih in obdajajočih taninov, razkrivajoč note črnega kakava.
Neprečiščeno vino, morebitni usedline ne ogrožajo kakovosti, temveč poudarjajo tipičnost in pričajo o integriteti ter naravnosti naših vinarskih postopkov. Odlično v kombinaciji z bogatimi in strukturiranimi jedmi, kot so divjačina, rdeče meso in zreli siri.
...Vsestranost Rjave omake je popolna: lahko jo postrežete z pečenjami, dušenimi jedmi in drugimi jedmi, kot so divjačina, rdeče in bele mesnine, rezanci, zelenjava, pire. Dodana med kuhanjem je odlična tudi za začinjanje enolončnic in mesnih jedi v omaki.
Raztopite 35 g izdelka v ½ litra hladne vode in zavrite, neprestano mešajte na zmernem ognju, 5 minut ali več, dokler ne dosežete želene gostote. Ujemite jo z mesom v rezinah ali drugimi jedmi. Za pripravo enolončnic ali mesnih jedi v omaki dodajte Rjavo omako Bauer tako, kot je, ali po tem, ko jo razredčite v vodi.
La Franco srl proizvaja naprave za hlajenje, ogrevanje in vlaženje za živinorejo, kmetijstvo in industrijski sektor že od leta 1962. Paleta izdelkov, ki jih ponujamo, je zelo široka in vključuje grelnike zraka na vodo in plin, evaporativne hladilnike, centrifugalne vlažilnike in razpršilnike. Nedavno se je ponudba razširila z izdelavo modularnih oken po meri.
La Franco s.r.l. je prisotna na italij...
Reja in prodaja divjadi. Fajani sort Mongolija, Temni, Kitajski, Rdeče prepelice, Italijanska prepelica, jerebice, divje prepelice in mesne prepelice, evropske navadne zajce, divji zajci. Možnost dostave z lastnimi sredstvi.
NAŠA PODJETJE
Pridobitev zaupanja naših strank je naš glavni cilj. Zato vsak dan vlagamo vse naše človeške in strokovne vire, pridobljene v več kot 40-letnih izkušnjah na področju kmetijskega perutninarstva.
Naš cilj je, da našim strankam ponudimo zdrave izdelke z visoko rustikalnostjo in kakovostjo. Že vrsto let naše podjetje daje prednost dobrobiti živali, skrbimo za higiensko-zdravstveni vidik...
Naša podjetje že več kot 50 let proizvaja in vzgaja piščance najvišje kakovosti, prodajamo tako javnosti kot osebno oskrbujemo trgovce po celotnem Trivenetu in Emiliji-Romagni.
Antica Osteria di Rosa je restavracija pizzerija, ki ponuja tipične valtellinske in milanske jedi (pizzoccheri, divjačina), meso, ribe (mešano ocvrto, žar, orada, branzino), pico ter predjedi z gamberi, školjkami in klapavicami. Vljudnost, resnost in profesionalnost so tri glavne stebre, na katerih temelji naše družinsko podjetje. Ne ponujamo le kakovostnih jedi, pripravljenih iz skrbno izbranih...
aktivnosti sprejemanja in uživanja lastnih proizvodov perutnine, jajc in mleka, ki se nahajajo na kulturno-turističnem območju, spremljanje in vodeni ogledi arheoloških najdišč, samostanov, ki so del UNESCO svetovne dediščine, izleti s čolnom v zalivu Manfredonia, tržnice in obrtniške dejavnosti Gargana, degustacija oljčnega olja v oljarnah, gostoljubje za glasbenike in uporaba glasbene sobe z raz...
Antična kmetija La Mignola s strastjo, predanostjo in profesionalnostjo ponuja svojo povsem nekonvencionalno in izven intenzivnega sistema rejo zajcev in kuncev. Rustikalni zajci se vzgajajo v kletkah in na prostem po natančnih pravilih s profesionalnostjo, saj jih natančno spremljajo v različnih fazah, kot so: razmnoževanje, odvajanje od mleka, rast itd. Optimalna iskanje hrane v prehrani, brezhi...