...Kava, ki jo goji Carlos na svoji plantaži v Hondurasu, ima zelo bogat aromatični in okusni profil. Zahvaljujoč 48-urni naravni fermentaciji lahko uživamo v sladkih notah mlečne čokolade in karamele ter v bolj sadnih notah pomaranče in zelene jabolke. Eksplozivna mešanica, ki se vedno ohranja v ravnotežju z zmerno kislostjo. Lokacija: Corquin, Copan Kmetija: Carlos Estevez Mejia Višina: 1450 – 1550 msm Sorta: Red Catuai Postopek: Anaerobna fermentacija 48 ur Organoleptični profil: Pomaranča, bela čokolada, zelena jabolka in karamel...
...Čokoladna tortina z različnimi različicami: notranjost Čokolada; Ricotta; Pistacija; Pistacija in Ricotta. Specialiteta visoke slaščičarske umetnosti. Izdelek je surov ali pečen in se uživa vroč. Nezamenljivi okusi. Tortina se ohladi na temperaturo -18 °C in se hrani v posebnih celicah. Ta postopek omogoča dosego visoke kakovosti izdelka. Pakiranje po 12 tortic v škatli po 5 pakiranj. Za paletizacijo kontaktirajte komercialni oddelek na številko +39 3477240044.
Italija, Novi Ligure
Industrija slaščic. Proizvodnja čokolade. Čokoladna jajca. Pri nas je obdelava čokolade izvedena z ljubeznijo in pozornostjo, ob upoštevanju tradicije in kakovosti, ter se osredotoča na vse vrste čokolade, od mlečne do temne, vključno z belo ali lešnikovo. Gambarotta srl izvaja svoje obdelave tudi za tretje osebe: kakav v prahu, temna čokolada, gianduja, čokoladni nougat, čokolada, čokoladni bonboni, lešnikova čokolada, čokolada za namaz, sladkarije in sladkor, čokoladne tablice in čokoladna jajca.
Italija, Ferrazzano
... izbira najboljše mednarodne surovine in izdeluje izdelke visoke vrednosti v smislu kakovosti in podrobnosti. Neprestano iščemo italijanske in mednarodne tipičnosti ter odličnost. Vsak korak izvajamo ročno, nenehno izboljšujemo naše recepte in priprave. Ne uporabljamo barvil, konzervansov, vse naše arome pa so pridobljene izključno iz naravnih esenc ali sestavin. Kadar je to mogoče, ustvarjamo...
Italija, Andria
Confetteria Mucci Alberto se ponaša z večletnimi izkušnjami in strastjo pri pripravi okusnih izdelkov iz slaščičarstva in čokoladništva. Zahvaljujoč svojemu visoko usposobljenemu osebju, uveljavljeni tradiciji, natančnemu izboru kakovosti sestavin in skrbnemu pristopu do najmanjših podrobnosti, svojim strankam ponuja izjemne izdelke, kot so: aromelli, bela čokolada, praline, lešnikova čokolada...
Italija, Cirò Marina
... granita ima številne okuse: limona, jagoda, meta, pomaranča, melona, mandelj in še mnogi drugi okusi po vaši želji. Kremni okusi: kava, lešnik, mandelj in še mnogi drugi okusi po vaši želji. Sorbet z mehkimi okusi: limona, mandarina, rožnati grenivka, pomaranča, jagoda in še mnogi drugi okusi po vaši želji. Številni drugi izdelki, kot so jogurt, ginseng, ječmen, čaj, osnove za sladoled, vroča in hladna čokolada ter še mnogi drugi izdelki. Naša podjetje je na voljo za pakiranje izdelkov pod VAŠO BLAGOVNO ZNAMKO in za vse druge vaše zahteve, ki jih želite dodati.
Italija, Siderno
... trajanja: 1 leto od proizvodnje Izdelek brez virov glutena Dimenzije škatle: cm.35 X cm.14 X cm.7 (višina) Okusi: -Limon -Pistacija -Amarena -Klasika (Čokolada in Lešnik) -Bela (Fiordilatte) -Likvorica -Oreh in Figa -Amaretto -Kokos -Jagoda -Lešnik -Cunese (Čokolada in Rum) -Temna čokolada in Pomaranča Lahko pripravimo posebne okuse za vse potrebe in preference. Palete so po 20 škatel na plast...
Italija, MONTAIONE
...Podjetje se ukvarja s predelavo, trženjem in distribucijo suhih gob in tartufov. V vsaki sezoni ponujamo izbrane, dišeče in popolne sveže tartufe. Nabor izdelkov dopolnjujejo omake in paštete iz tartufov in gob, aromatizirana olja, pecorino s tartufi, tagliatelle s tartufi, tartufna namazna čokolada, domače mesne omake, dehidrirane začimbe, suhe gobe in sušeni paradižniki. Naši izdelki ne vsebujejo konzervansov ali barvil, surovine pa so izključno italijanske.
Italija, San Giorgio a Cremano
Že več kot dvajset let Soft Sweet svojim strankam ponuja izdelke odlične kakovosti po izjemno ugodni ceni. Soft Sweet vse za svet cake designa. Nenehna iskanja inovativnih izdelkov za cake design našo podjetje postavljajo med najbolj obiskane na spletu. S 180 m² imamo na voljo izjemno široko izbiro in dopolnitev v tem sektorju. Nekaj primerov: sladkorna masa, plastična čokolada, gum pasta...
NAJŠIRŠA IZBIRA? KAMNOV IN GRANITOV VISOKE KAKOVOSTI NAŠ LABORATORIJ? ROZA EGEJ - MODRA NEBESA? RDEČA FRANCIJA - RDEČI IMPERIJ? RUMENA SIENA - ČRNI PORTORO? ČRN BELGIJA - AFION? ROZA PORTUGALSKA VSE? BARVE? ONIKSI ZELENI, ROŽNATI, ORANŽNI? BELE MARMORNE BREZ ŽIL? ZELENI GUATEMALA, ČOKOLADA,? GOZDNO ZELENA IN RJAVA NAŠA RAZSTAVA:? AZUL MACAUBA - MODRA BAHIA? JUPARAN - AMARELLO? RDEČI RUBIN - RDEČI BALMORAL? ABSOLUTNO ČRN - ČRNA AFRIKA? ROŽNATI GRANITI - SIVI GRANITI? ZELENI GRANITI - KASHMIR...
Italija, Vago Di Lavagno
...ME.TRA je ena redkih družb na svetu, ki lahko zagotovi stroje in celotne naprave za proizvodnjo čokolade in piškotov. Kompaktne naprave za proizvodnjo čokolade, compounda, krem, prelivov za sladoled in namazov. Proizvodnja od 50 do 1000 kg/uro. Naša zavezanost kakovosti našega dela izhaja iz naših proizvodnih in upravljalskih procesov: to je že dolgo pripeljalo do pridobitve certifikata kakovosti ISO9001.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play