Italija, MILANO
...'Giuseppe Verdi' Emilia IGT lambrusco secco 075- Cantine Ceci Lambrusco Terre Verdiane ima bogat in odločen okus, prijeten s svežim in sadnim priokusom. Odlično se poda k drugim jedem tipične lokalne kuhinje, kot so pečenke, dušene jedi in enolončnice, prav tako pa Lambrusco Terre Verdiane uživa v družbi tipičnih mesnin, znanih po vsem svetu. PAKIRANJE ZA 6 1 KOS = EVRO 2,90 1 PALET 72 PAKIRANJ ZA 6 MINIMALNO NAROČILO 20 PALET.
Italija, Misano Adriatico
...Ta Chiarli Lambrusco Salamino di Santa Croce DOC Amabile je čudovita steklenica s prostornino 750 ml. Z alkoholno stopnjo 12 % je to vino popolno za posebne večerje in posebne priložnosti. Njegov sladek in uravnotežen okus, z notami rdečega sadja in nežno mehurčasto strukturo, bo vsak trenutek naredil edinstven in nepozaben.
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicacija geografske tipičnosti Območje pridelave: Emilia Sorta grozdja: Lambrusco Alkoholna stopnja: 8 % vol. Barva rdeče rubinaste Aroma vino in sadje Okus dolgo, prijetno in harmonično Priporočila rdeče meso, divjačina Temperatura postrežbe 18°-20° C.
...Storitev prodaje e-trgovine specialitet gastronomije Emilije-Romagne, z Emilijanskim okusom, poslane s kurirjem po vsej Evropi. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradicionalni balzamični kis, vina Lambrusco, Cotechino in Zampone iz Modene, Pršut iz Parme, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konzervirane češnje iz Vignole, biseri v balzamičnem kisu, Savoret.
Italija, Reggio Emilia
... sangiovese, vendar je izbira med vini visoke kakovosti DOCG, belimi, rdečimi in penečimi vini, kot so sladki in suhi malvaziji, lambrusco rosé DOC, rubicone rosso I.G.T., pignoletto, bonarda, barbera d'Asti in d'Alba superiore, iz Monferrata in Oltrepò Pavese, colli di Scandiano in Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, gutturnio Colli Piacentini, chardonnay Rubicone I.G.T., trebbiano di Romagna, cortona sangiovese in mnogi drugi, zelo široka. Podjetje ponuja tudi vina za stekleničenje.
Italija, Modena
...Postavljena v srcu "Emilia Food Valley", se je naša podjetje skozi leta specializirala za proizvodnjo penečega vina Lambrusco in penin, med katerimi so najbolj znani Prosecco in Moscato. V teh letih smo pridobili znanja in izkušnje o tujih trgih, kar je omogočilo naši družbi, da izvaža več kot 90 % naše proizvodnje po vsem svetu. Najpomembnejši trgi so tisti na skrajnem vzhodu, kot so Kitajska...
... culatello, bogate sadne solate, domači sladoled in še mnogo več. V Roverbelli, v naši prodajalni, lahko kupite izdelke kmetije, kot so sadje in zelenjava na km0, agrodolci, marmelade, gorčice, jajca ter vino Merlot in Lambrusco. Najdete nas tudi na kmetijskih trgih km0, ki jih ponuja Kmetijska zadruga Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena in Legnago).
Zgodovina Lambrusca nosi v sebi privlačnost prvih pričevanj pesnikov in pisateljev klasične dobe (Vergilij, Katon), ki v svojih delih pripovedujejo o „Labrusca vitis“, torej o divji trti, ki je dajala sadeže kislega okusa. Lambrusco, rdeče vino, ki je lahko peneče ali mehurčkasto, z bleščečo rubinasto barvo, se postreže pri 12-14 °C, da se v celoti razkrijejo njegove arome in vonji, je nastalo v...
Italija, Montecchio Emilia
...vrhunska vina, suha in sladna Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato in Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Italija, Montecchio Emilia
Lambrusco, vina in penina...
Italija, Bagnolo San Vito
...speck, mortadela, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli sladek in pikanten, spianata romana pikantna, pancetta. Sirove kreme: z gobami, s tartufi, z balzamičnim kisom, s 4 siri, s Parmigiano Reggiano. Kar se tiče pijač, tržimo vina iz različnih italijanskih regij: Veneto: Prosecco in Amarone, Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese in Pignoletto, Marche: Passerina.
Italija, Bagnolo In Piano
Naša družba je bila ustanovljena leta 1929 po zaslugi gospoda Angela Dallarija. Sin Roberto je po koncu druge svetovne vojne začel z dejavnostjo ekstrakcije enocijanina iz tropin grozdja Lambrusco in Ancellotta, ki sta posebej bogata z rdečimi pigmenti. Antociani se uporabljajo za barvanje alkoholnih in brezalkoholnih pijač, vermutov, marmelad in želejev, sadnih sokov, sladoledov; uporabljajo jih...
Lambrusco Mantovano d.o.c.
Italija, San Giorgio Di Mantova
... in nišne Lambruske s prepričanjem, da je mogoče tudi iz "navadne" vinske trte, kot pogosto velja za Lambrusco, pridobiti izjemne emocije. Od tod izhajajo naša vina, med katerimi poleg "tradicionalnih" Lambruskov ponujamo tudi Lambrusco metodo Classico Rdeče in Roza, pozno trgatev Lambrusca in passito Lambrusca.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play