Italija, Trepuzzi
...Po 24-urni infuziji se vsaka rastlina destilira v tradicionalnih destilacijah: jagode brinovca, šentjanževka, sladki koren, koriander in, predvsem, morska solata, ki daje edinstven okus. Mešanica se izvaja izključno s čisto izvirsko vodo. Po treh filtracijah se celoten postopek stekleničenja izvede ročno. -Na oko je bistra in brezbarvna. -Na nosu zaznamo vztrajen vonj morski solate in svež vonj po soli. -Okus razkriva svež in slan okus. Odlično se poda k ribjim jedem, svežim školjkam ter najbolj priljubljenim sušijem in sashimijem.
Italija, Moio Della Civitella
...intenzivno dišeči in sladki, nam podarjajo marmelado z avtentičnim in živahnim okusom. Odločili smo se, da ohranimo le dve sestavini: jagode in trsni sladkor, da ponudimo pristno in visoko kakovostno izdelavo. Z vsebnostjo sadja nad 120 % je naša marmelada izjemno bogata in okusna. Nismo dodali limoninega soka, prepričani, da sta čistost in kakovost naših jagod dovolj, da zagotovita vrhunski okus.
Italija, Giarre
...Fragola di Marsala je izdelek sicilijanske kmetijske kulture, gojen izključno na ravnicah Trapanija. Plod pridobi živahno rdečo barvo in zelo sladek okus, primeren za postrežbo na mizi in za uporabo v kuhinji. Največja proizvodnja poteka od marca do maja.
Italija, Padova
...Sadna infuzija, ki združuje sladkost z aromo manga, dopolnjena s kislim tonom jagode. Koncentriran okus, ki ga lahko uživate kadarkoli čez dan.
Italija, Torino
... jagod za prehransko uporabo lahko nadomesti umetne arome, barvila, sladila in doda naravni okus in barvo jagode izdelkom. Na voljo je tako v biološki kot konvencionalni obliki, naš jagodni prah se zliva z drugimi aromami, hkrati pa se izstopa in poudarja barvo končnih izdelkov. Poleg tega je primeren za dodajanje različnim izdelkom, kot so torte, bonboni, čokoladice, sladoledi, smutiji in formulacije za pijače.
Italija, Trento
... tradicionalnimi žganimi pijačami izstopajo limončelo, jabolčni liker, liker iz borovnic, lakric, kokosa, kave in vse vrste amarov. Po letih študij in izkušenj na področju stabilizacije žganih pijač je Flavor Chimica uspela ustvariti novo vrsto žganih pijač, ki jih imenujemo "high-tech". Gre za izdelke na osnovi alkoholne smetane, katerim lahko dodamo tudi druge sestavine, kot so čokolada, jajca ali majhno sadje, med katerim so jagode, malin, pistacije, lešniki in še več.
Italija, Chatillon
... po obiranju. Poleg klasičnega "Riservato agli Amici" zaključuje paleto "Genepy al miele". V dolini Aosta je blagovna znamka Vertosan znana tudi po grenkem "Ciardon", pridobljenem iz infuzije pegastega badlja, znanega po svojih razstrupljevalnih funkcijah. Zelo privlačen je tudi "Liquore di Pino Mugo", tipičen z zelo aromatičnim okusom, odličen tudi topel v hladnih zimskih večerih. Paleto bogati tudi alpski gin Vertosan, Vergin: jagode brina, cvetovi genepì in druge alpske rastline skupaj v edinstvenem izdelku za vonj in okus.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play