...Rumeni datterino velja za nišni izdelek, zahvaljujoč svoji izjemni sladkosti in skoraj neobstoječi kislosti. Popoln za vse vrste receptov in okusen za uživanje surov.
...Izvira iz latinščine Cibusculum, kar pomeni dragocena hrana, in ima zgodovino, ki sega v čas Rimskega cesarstva. To je mehak, sladek in okusen salami, idealen za namazanje na kruh in uživanje v predjedih, prigrizkih in piknikih.
...Caciotta fior di bontà je svež sir z dodatkom mlečnokislinskih kultur, ki je bil podvržen kratkemu sušenju.
Čeprav gre za sir s poltrdo skorjo, je znotraj kremast in ima sladek/rahlo kisli ter izjemno okusen okus. Proizvajamo ga tudi v različicah s čilijem in olivami.
Odličen je za uživanje samostojno ali v kombinaciji s kruhom ali krušnimi rezinami, ali pa kot dodatek solatam ali predjedem.
...Najvišja izraz artisanalnosti Italije, Naturæ Gin je izdelek, narejen s strastjo in ljubeznijo. Destilacija poteka v manjših serijah, pri čemer uporabljamo le izbrane in kakovostne botanike. Alkoholna stopnja je 43%, uporabljamo le biološki alkohol iz izbranih žit. V različici Fructetum je poudarjen najbolj okusen del rastline, plod, botanike, ki ga zaznamujejo, so pomaranča, bergamotka, jabolko, pasja vrtnica, semena koriandra in kubeb poper. Pametno ravnotežje botanike ga naredi uravnoteženega in prijetnega gina, primernega tako za uživanje v čisti obliki kot v osvežilnem Gin Tonicu.