Italija, Nocera Inferiore
...Okusi in funkcionalne mešanice za mesno industrijo so ključni za pripravo tako svežega kot sušenega mesa, saj zagotavljajo bolj izrazit in prijeten okus. Ti izdelki se pogosto uporabljajo za obogatitev okusov ali razlikovanje predelanih mesnin, vključno z artisanalnimi proizvodi. Okusi mesa so na voljo tako kot posamezne sestavine kot tudi v mešanicah, kar širi možnosti in ustvarja jedi z edinstvenimi in sofisticiranimi okusi.
Italija, Carbonara Al Ticino
...Proizvajamo okuse za širok spekter izdelkov: omake, juhe, juhe, polnjene testenine, mesne izdelke, pripravljene obroke, prigrizke itd. Posebna pozornost je namenjena oblikovanju številnih "vrst mesa" preko razvoja okusov za predelavo, ki vključujejo: Okusi pečenega mesa: govedina, telečje meso, svinjina, piščanec Okusi kuhanega mesa: govedina, telečje meso, svinjina, piščanec Okusi rib Okusi sira...
Italija, Firenze
...Olivno olje z naravno aromo belega tartufa - Sestavine: ekstra deviško olje (98 %), aroma belega tartufa (2 %) Priporočila: Odlično za spremljavo z bogatimi okusi, odlično za začinjanje mesa, divjačine, zelenjave in nadevov.
Italija, Trento
... iz mesa in rib, značilne za sredozemsko kulturo; ena od filozofij Green Towerja je povezati tipične okuse Trenta z bolj izbranimi in aktualnimi okusi. Znotraj lokala se nahaja naša vinska klet, kjer ponosno hranimo najboljša rdeča in bela vina iz regije Trentino Alto Adige ter znani šampanjec Trento DOC. Naša pizzerija je prav tako sposobna peči dišeče pice iz moke tipa 0, polnovredne moke in tudi brezglutenske moke, da bi zadovoljila stranke z intolerancami na nekatere hrane. Na koncu, kot v najboljših restavracijah, je mogoče organizirati poslovne večerje in dogodke.
Italija, Genova
... z barvami in okusi, pri čemer vedno spoštuje naravni okus uporabljenih surovin. ČETRT MADDALENA - Restavracija Au Café v Genovi se nahaja na strateški lokaciji glavnega mesta Ligurije, na pol poti med Belvedere Montaldo, Akvarijem in znano ulico Garibaldi. BOGATO IN RAZNOLIKO - Meni ponuja jedi na osnovi mesa, kot so okusni ravioli z boraginom v raguju, in ribje specialitete, od stoccafissa do...
Italija, Ginestreto-Pesaro
Raznolike so dobrote, ki jih ponujamo strankam, kot so lonza, lonzini, klobase, salami in pršuti z različnimi okusi, dragocene specialitete, ki nastajajo iz izbranih svinjskih mesnin in so spretno začinjene z rokami naših mojstrov. Minimalno zagotovljena doba zorenja za vsak mesni izdelek in idealna klima, v kateri se ta dokončuje, zagotavljata, da je vsak izdelek izjemno okusen in slasten; tradicija predelave svinjskega mesa sega tri generacije nazaj. Pozornost do trga, posebna skrb za kakovost in zorenje, naravnost ter hitra in natančna storitev so naše prednosti.
Podjetje za uvoz in izvoz, vodilno na področju predelave začimb in arom. Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1983 z namenom ustvariti mešanice z različnimi okusi za uporabo, kot so: pekarstvo, mesarstvo, predelava mesa in živilska industrija. Surovine obdelujemo v našem podjetju, pri čemer ustvarjamo mešanice z različnimi okusi, ki ponavljajo okuse, kot so SPECK, MORTADELLA, BACON, vse brez...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play