Italija, Orbassano
...Izvorno iz regije Kampanija v južni Italiji, so paccheri kratki in široki testeninski valji s premerom približno 30-40 mm. Pogosto jih postrežejo z gosto omako na osnovi paradižnika, kot je "ragù napoletano". Njihova velika velikost in okusna tekstura 'al dente' ju naredita popolne za polnila, kot sta rikota in špinača, ali druge kreativne možnosti. Gladki paccheri se dobro ujemajo z omakami na osnovi rib, kremastimi omakami in, ker so brez jajc, so popolni za veganske omake.
Italija, Sassano
S sede v Sassanu, v srcu Narodnega parka Cilento, I Sapori del Vallo je obrtno podjetje, ki proizvaja testenine po starih receptih. Proizvodnja, ki se prenaša iz matere na hčer, kjer sta tradicija in kakovost skrivna sestavina skoraj 30-letnega uspeha. I Sapori del Cilento je nastal leta 1994 iz intuicije lastnika Salvatoreja Calandriella, ki se je skupaj z ženo Francesco odločil investirati v t...
Italija, Villafranca
... vsestranski: odlično se podajo tako z omakami kot z zelenjavo, mesom ali ribami. Paccheri Del Vesuvio so neponovljivi, le da jih obložite z dobro mesno omako ali pečenko, da sprostijo svojo okusno nežnost in edinstven, neponovljiv okus. Ujemanje med Svežimi in Suhimi Testeninami: Zagotoviti kakovost kot izbiro za boljše življenje. 270 kcal/100g za Sveže Testenine 350 kcal/100g za Suhe Testenine Sveže Mediteranske Testenine Made In Italy "Napoli" Hladni transporti Stef...
Italija, Messina
...To ni preprosta testenina s pistacijo, temveč tradicija, ki izhaja iz sicilijanske trde pšenice in ugodnih okoljskih razmer. Naravno, počasno sušenje ji daje neprimerljivo okus in aromo. Ročna proizvodnja zagotavlja pristnost, bronasta ekstrudacija pa odlično zadrževanje pri kuhanju in 'prijem' na omakah. Le siciljanske žitarice in visokokakovostna pistacija za dosego edinstvenega in prepoznavnega okusa, vedno. Različni formati: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iz trde pšenice: To je testenina, ki je izdelana izključno iz semoline trde pšenice, zbrane na hribih Volterre s strani kmetov iz zadruge. Obdelava poteka po tradicionalnih metodah, z bronastim oblikovanjem in sušenjem pri nizkih temperaturah. Tortelloni, Zeleni Tortelloni, Maremmani iz sveže ročno narejene testenine.
Eli.S.An Natural Food je mlado podjetje z inovativnimi idejami, a z globoko prepričanjem: smo to, kar jemo. Tako iz skrbne izbire surovin nastane Pastaelisan, izdelek, strogo made in Italy, ki združuje tradicijo, inovacije in raziskave. 100% italijanska trda pšenica, bronaste šobe, mikrobiološko čista voda, počasno sušenje, obrtniška proizvodnja in nove ideje: to je skrivnost naših Živil blagostan...
Italija, Montecorvino Rovella
A Montecorvino Rovella c’è un pastificio, non enorme, che da anni fa della qualità il baluardo con cui combattere e vincere la sfida del mercato globale. Quindi, la pasta di qualità campana non è solo di produzione gragnanese. In quel dei Picentini, a pochi chilometri da Pontecagnano, sorge uno stabilimento dove la passione per il cibo e la dedizione al lavoro sono da sempre gli unici fili condutt...
Ujemajoči se izdelki
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Drugi izdelki
pennette rigate
pennette rigate
Italija, Fidenza
... 30 do 1.000 kg/uro z avtomatskimi ekstruderji, povezanimi z obratom za statično sušenje pri nizkih temperaturah ali kontinuiranim sušenjem. Linija Multipla, en sam obrat za proizvodnjo kratke testenine, dolge testenine, vozlov, lazanj in posebnih oblik (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, valovite in okrašene lazanje itd.), na voljo v različicah od 150 do 500 kg/uro...
Italija, Milano
Osteria Maurino se je rodila iz izkušenj in strasti lastnika Maurina do kuhinje njegove dežele: Rima. Maurino svojim gostom ponuja pristno rimsko kuhinjo, z okusnimi prenovami, a vedno ostaja zvest tradiciji. Med specialitetami: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri carciofi guanciali in olive, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito, baccalà in umido al forno, coda...
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
Naša je pasta deloma ročno izdelana družinska delavnica, ki proizvaja testenine iz trde pšenice, oblikovane s bronastimi kalupi, pri čemer uporabljamo 100 % italijanske stare pšenične moke... Naša ponudba je zelo raznolika in vključuje res avtentične oblike testenin... Poleg klasičnih paccheri, calamarata, scialatielli in ročno izdelanih fusilli Al ferretto proizvajamo tudi začinjene izdelke z...
Italija, Vietri Sul Mare
... Amalfijske obale, ki modro mešajo tipične vonje morskih pridelkov z začimbami in neponovljivim vonjem limon z Amalfijske in Sorrentinske obale. Restavracija ponuja strankam priložnost, da okusijo tipične jedi vietrese in Amalfijske obale, ki zaradi kakovosti pristnih sestavin in mojstrstva kuharja postanejo posebne: njoki ali kanelloni po sorrentsko, scialatielli s sadeži morja, paccheri ali rižota s ribami ali s porcini gobami, špageti z školjkami, ribe.
...Za regionalne vrste: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Za bronaste trafilate: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Poleg tega so že na voljo regionalni formati, pridelani iz semoline ekstrakcije "SENATORE CAPPELLI".
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play