Italija, Paternó
Alisicily je obrtna delavnica, ki se ukvarja s proizvodnjo širokega spektra sicilijanskih specialitet, med katerimi so sladke in slane slaščice, sladice, enoporcijske jedi, polizdelki, sveže in zamrznjene pice, arancini in druge dobrote tipične za sicilijansko toplo mizo. Naša dejavnost se osredotoča na ustvarjanje visokokakovostnih izdelkov, narejenih iz izbranih sestavin in po tradicionalnih sic...
Ujemajoči se izdelki
Mandljeva pasta v različnih okusih
mandljeva pasta
Italija, Gravina di Catania
...Začimba za prve jedi in meso ali za obogatitev omak. Svež bazilika, skrbno izbrana in gojena na zelenih sicilijanskih hribih, je osnova tega pesta, skupaj z mandlji in ščepcem celotne morske soli. Po odprtju dodajte ekstra deviško oljčno olje do vrha in shranite v hladilniku. Porabite v 10/12 dneh. Ekološko, brez glutena in vegansko. Brez konzervansov in brez dodanih sladkorjev. Nalepka v 4 jezikih: italijanščina, angleščina, nemščina in francoščina. Rok trajanja: 36 mesecev od datuma proizvodnje.
Italija, Montalto Uffugo
La Cosentina S.r.l. je specializirana za valorizacijo odličnosti, ki jo ponuja naše območje: suhe fige iz Kalabrije. SUHE SADJE IN ZAČIMBE. Podjetje že več kot dvajset let izbira in predeluje suhe fige, zbrane ob kalabrijskih hribih, ter zagotavlja visoko kakovost, naravnost sadežev in varuje pravo tradicijo.
Italija, Forli'
...Profesionalni izdelki za masažo na osnovi čistega naravnega olja "oleicos". Albicocca nocciolo – jedrca marelice Avocado integrale – celovit avokado Argan – argan Borragine – borag Cacao – kakav Cocco – kokos Canapa – konoplja Crusca di riso – riževa otrob Enotera – večerna primroza Germe di grano – pšenični kalčki Girasole – sončnica Jojoba – jojoba Lino (semi) – lanena semena Macadamia – makadamija Mandorle dolci – mandlji Nocciola – lešnik Oliva – oljka Pesca nocciolo – breskev Rosa moscheta – šipak Sesamo – sezam Vinaccioli – grozdje ml. 250 – ml. 500...
Italija, Montelupo Fiorentino
SFIZIO je nastal iz ideje Antonia Martorane in Aye Yamada, ki sta, spodbujena s skupno strastjo do dobre hrane, sklenila ustvariti majhno delavnico v središču Montelupo Fiorentino, le korak od Firenc, v srcu Toskane. Tukaj proizvajamo različne vrste cantucci in piškotov za čaj, skrbno izbiramo vse sestavine visoke kakovosti, kot so italijanske mandlji, fige iz Cosenze, pistacije, čokolada, ter...
Italija, Savona
Od leta 1987 ustvarjanje in razvoj novih bioloških dietetičnih in nutracevtskih izdelkov. izdelki brez sladkorja, brez glutena, brez laktoze. Pijače in hrana za šport. bio energijske ploščice brez sladkorja, s sezamom, mandlji, lešniki, suhim sadjem, semeni. mehke ploščice 100% sadje. hrustljave ploščice z žitaricami. ploščice iz puffiranih žitaric s čokolado. energijske ploščice. ploščice za...
Italija, Caltanissetta
... zadovoljiti brbončice tistih, ki želijo preizkusiti nove okuse, in tistih, ki ne, z sestavinami in kombinacijami, ki izražajo popolno ravnotežje na nebu. Za proizvodnjo našega sladoleda uporabljamo le izbrane naravne sestavine, kot so: sveže mleko iz Sicilije, sveža smetana, kristalni sladkor, pistacije in mandlji iz Sicilije, italijanske lešnike in sadje prve kakovosti. V to kategorijo spadajo...
Italija, Cuneo
Smo obrtna delavnica, specializirana za proizvodnjo brezglutenskih sladkih in slanih izdelkov najvišje kakovosti. Naša prednost so surovine, ki jih uporabljamo, vse najvišjega kakovostnega razreda, kot so mandlji iz Avole, lešniki Piemonte IGP, ekstra sadne marmelade Agrimontana, kakav Domori in ekstrakt kave Illy. Pasticceria Cuneo je nastala iz ideje mojstra slaščičarja Daniela Bramardija, ki...
Italija, Gravina
... certificirane pri EcoGruppo Italia. Mandlji so poleg tega, da so naravno bogati z magnezijem, kalcijem, selenom, vitamini A-B-E, vlakninami, beljakovinami in "dobrimi maščobami" (Omega3), brez gnojil, ostankov pesticidov, sintetičnih kemikalij, barvil in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Tudi procesi lupljenja, obdelave, selekcije in kalibracije se izvajajo z naravnimi metodami, da bi spoštovali biološko...
Italija, Thiene
Podjetje, ki proizvaja stroje za živilsko industrijo. Natančneje, naše podjetje proizvaja kolatice (majhne, srednje in velike proizvodnje), primerne za vse vrste testa (krajinska masa, penasta masa, mehka masa, brezglutensko testo, testo z mandlji ali katerikoli drug sestavine).
Italija, Sambuca Di Sicilia
... KATALOG ZA SLADICE V RESTAVRACIJI, KI JE TUDI NA VRHU PANOGE. A) HORECA SEKTOR RAZSTAVNIKE: 1) SANJE OČETA, 2) ETNEI, 3) RIBERESI, 4) KROKANTNI MANDLJI, 5) MANDLJEVI RICCI, 6) ROSYCHOCK (PIRHOV RIZ S ČOKOLADO Z MEŠANO TEMNO IN MLEČNO ČOKOLADO), 7) SNEŽNI KOSMIČKI, 8) PLUM CAKE TUMMINIA. B) RESTAVRACIJA EDINA SLADOLEDARNICA NA SVETU, KI PROIZVODI 45 TIPIČNIH SICILIANSKIH GRANIT. GRANITE SE LAHKO KUPIJO...
Italija, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - je obrtnik, ki proizvaja likerje, testenine, marmelade, tradicionalne sladice (polnjene oblate, cartellate, mostaccioli, mandlji atterrate), aromatizirana olja po starih receptih iz Gargana. Tradicionalne sladice segajo od cartellate z mandlji in medom ali kuhano vino, do mostaccioli z limono ali čokolado, do tarallov z vinom in še več. V sektorju marmelad so na voljo...
Italija, Palermo
Smo sicilijansko podjetje, ki deluje na področju trgovine s prehranskimi izdelki, zlasti suhim sadjem (Mandlji, Oreh, Lešniki, Pistacije, Kikiriki, mandljeva moka, mandljevi granulat, pistacijev granulat itd.).
Že tri generacije vam vsak dan podarjamo sladke trenutke z našimi piškoti, pripravljenimi vsak dan z enako strastjo in skrbnostjo kot nekoč. Jutranji, kodrasti, peciva, tricotti, taralle, savoiardi, tisti polnjeni s figami in mandlji, bauletti, burrì, kapljasti, piškoti, mandorlotti, reginette, polnozrnati cruscolotti in pancacao so preprosti in pristni izdelki, ki izhajajo iz naše osebne izbire...
Italija, Andria
Mani di terra je podjetje, ki proizvaja ekološke izdelke, kot so origano, mandlji in oljke.
Italija, Pisa
V srcu Toskane, blizu Pise, Amedei proizvaja visokokakovostno italijansko čokolado, pridelano iz izbranih plantaž. Čokolade v tablicah, napolitankah, tartufih in pralineh, kreme. Temna in ekstra temna čokolada, mlečna in bela čokolada, čokolada z lešniki, z mandlji, s sadjem in čokolada ganduja, čokolada cru monorigin. Poleg klasik Amedei proizvaja tudi Monorigin Cru čokolado iz enotnih...
Italija, Milano
... proizvodnimi obratih, od katerih je eden namenjen namazom, pestu in paštetam; drugi je namenjen proizvodnji past (pistacija, lešnik in mandlji), tretji pa je namenjen vsem slaščičarskim izdelkom, kot so torroni, hrustljavci ali hrustljavci v čokoladi.
Italija, Noto
Podjetje proizvaja 100% ekološke izdelke, kot so: olje, olive in mandlji na nedotaknjenem območju Val di Noto (Sirakuze) s certifikati iz ekološkega kmetijstva in preglednimi rezultati analiz tal.
Italija, Cellole
...FOOD'S BAIA je podjetje, ki izhaja iz izkušenj treh generacij. Iz srečanja naših znanj z najpomembnejšimi proizvodnimi realnostmi našega območja, Neapelj in Kampanija, se rodi ideja o distribuciji najboljših naših ročno izdelanih pekovskih proizvodov, sladkih in slanih, v Italiji in tujini. Piškoti iz pšenice, taralli z mandlji in številni slaščičarski izdelki. Tradicionalni recepti, ki jih za...
Italija, Palermo
... zajtrk, pripravljeni iz kakovostnih mlinarskih mok Timilia, Russello in Maiorca. Ne smejo manjkati leča, čičerika, mandlji, lešniki in druge stročnice ter ekološko suho sadje. Številni izdelki sicilijanske slaščičarne: kanoli, kasate, mandljevi piškoti, hrustljavci in pistacijev nougat. Obožujemo zdravo, ekološko, okusno in hranljivo hrano. Naša izbira pripoveduje o tej strasti. Obiščite našo spletno stran, pri vsakem koraku nakupa vas bo podprl naš oddelek za potrošnike. Hitro in varno pošiljanje.
Smo obrtniki, naši izdelki so tipični za območje Cuneo (Piemont), pridobljeni iz kombinacije skrbno izbranih surovin in ročno obdelani, da zadovoljijo najbolj zahtevne stranke: - AMARETTI sladica z mandlji v 25 okusih (klasični, lešnik, hruška, kostanj itd.) - 8 mesecev - ČOKOLADNI DIAVOLI (cuneški) - vafelj iz meringe + polnilo iz kremaste mešanice (alkoholne in brezalkoholne... rum, limoncello...
... izdelke po tovarniških cenah, poleg tega pa si lahko ogledate proizvodnjo in vidite, kako nastajajo konfeti! Ernesto Brusa izdeluje tudi bombonire, vabila, pakete in darilne košare. Ernesto Brusa je visoka konfeterija kakovosti, zahvaljujoč desetletni tradiciji in spoštovanju vrednot, ki jih je prenesel njegov ustanovitelj. Konfeti iz Varese podjetja Ernesto Brusa nastajajo tako: konfeti z mandlji in surovinami najboljše kakovosti, povezani z natančno in spretno obdelavo. Konfeti iz Varese so na voljo le pri Ernuestu Brusi v prodajni enoti, povezani s tovarno.
Italija, Piacenza
... Falicetto je bila ustanovljena leta 1985 zahvaljujoč ideji Alda Scaglie, mladega slaščičarja iz Piemonta, ki se je preselil v Piacenzo. V izdelkih, ki jih dnevno pečejo in pripravljajo po tradicijah visoke slaščičarske umetnosti, je vložena velika strast in domišljija ter nenehna pozornost do sestavin. Namreč, izbrane so najboljše kakavove zrnca iz Venezuele, Bolivije in otoka Sao Thome, da se obdelajo in kombinirajo z mandlji ali lešniki, kar ustvarja čokolado, ki je postala sladica, ki jo imajo vsi Piacentini radi.
Italija, CAPRANICA
S.A.M.A.C. deluje na področju načrtovanja in izdelave kmetijskih strojev za obdelavo tal, pobiranje oreščkov, kot so lešniki, kostanj, orehi, mandlji, ter prevoz izdelkov.
... narekuje tradicija. Že od nekdaj je scorzetta med tradicionalnimi sladkarijami tipičnimi za Bernaldo, mestecem v provinci Matera, bogatim z zgodovino, tradicijami in turistično destinacijo Lucanije. Recept za bernaldsko scorzetto je med najboljšimi in najstarejšimi ter je sestavljen iz nekaj preprostih sestavin, kot so beljak, sladkor in mandlji. Obiščite nas ali si oglejte našo spletno stran www.la-scorzetta.it, da kupite scorzette, odkrijete recept Vincenza Zita ali si ogledate celotno vrhunsko slaščičarstvo slaščičarne l'Orchidea.
Italija, Suvereto
Naši piškoti so popolnoma ročno izdelani od leta 1992. Proizvajamo panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi ter Cantucci z mandlji in Cantucci iz kostanjeve moke ter še mnogo več. Gre za družinsko podjetje z visoko kakovostjo ročne izdelave. Naši piškoti imajo zgodbo... zgodbo Val di Cornia in visoke maremme Toskane, ki jo je Dante opeval, ko jo je opisoval kot mejo med hribi in obalo od Cecine proti jugu. Specialiteta sta Panforte iz Val di Cornia in Stinchetti, izjemno okusni piškoti, tipični za naše kraje. Izdelava je posvečena.
Italija, Zola Predosa
Proizvajamo vrsto cantucci, ki so najbolj znani tipični toskanski piškoti, z certificiranimi sestavinami Fair Trade: cantucci z mandlji, začinjeni cantucci s kandiranim ingverjem, cantucci iz speltine moke, cantucci z brusnicami, cantucci s koščki čokolade.
Italija, Caltabellotta
Po zaključku študija naravoslovja poskušam voditi svojo kmetijo, ki se nahaja v Siciliji, Caltabellotta (prov. AG) Sicilija, razširjena na 18 hektarjih, večinoma zasajenih z oljkami in mandlji, ter proizvajam ekstra deviško oljčno olje v BIOLOGIČNI konverziji (ki bo od naslednjega leta vključeno v Dop Val di Mazzara) in končno oluščene mandlje v različnih vakuumskih pakiranjih. Naše olje izvira...
Italija, Montecompatri
rokodelski piškoti najboljši iz proizvodnje Castelli Romani vino krofi, piškoti z mandlji, orehi, lešniki, čokoladni piškoti...
... Universo proizvaja rojstnodnevne torte in poročne torte za restavracije, zasebnike in poročne načrtovalce. Organizacija, čeprav majhna in družinska, se širi in se lahko pohvali s 3 oblikovalci tort ter enako številom administrativnih in komercialnih zaposlenih, prav tako pa ima razstavni prostor na naslovu Via Carrara 121, kjer si lahko ogledate cupcakes, torte in slaščice okrašene s sladkorno maso, mandlji ali royal icing.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play