Italija, Carpignano Salentino
... okuse, značilne za "Deželo", opečeno od sonca, pretepeno z vetrom, pobožano z morjem, omamljeno z intenzivnimi vonji "Sredozemskega grmičevja", ki jo obdaja. Ustanovljeno je v Salentu, skrajni točki Italije, deželi bogati z vitalnostjo, ki se zdi, da iz "Pete čevlja" postaja vedno bolj "Vrata Evrope". Ustanovljeno je v Otrantu, mestu tisočerih obrazov in tisočerih barv, mozaiku tradicij in kultur, ki so prišle z vseh koncev Sredozemlja. Tako kot oljka.
I Parrucchieri Milano je frizerski salon s sedežem v Milanu, ki skrbi za lase žensk in moških. Upravlja ga ekipa strokovnjakov, ki od leta 2000, ko so začeli z delom, do danes nadaljujejo pot raziskovanja in inovacij, da bi svojim strankam ponudili vedno bolj inovativne in trendovske rešitve. I Parrucchieri Milano sprejema stranke v rafiniranem, a hkrati prijetnem in družinskem okolju. Kraj, kjer...
... podjetja je v možnosti prilagoditve izdelka glede na potrebe in zahteve strank. Proizvodnja električnih generatorjev se giblje od najmanj 5 KVA do največ 3.000 KVA. Zvočno izolirana ohišja so zasnovana in izdelana interno z najboljšimi komponentami. Električni razdelilniki z ročnim in avtomatskim upravljanjem najnovejše generacije so vsi zasnovani in izdelani interno.
Italija, Cesena
ECOTECH je eden največjih distributerjev materialov in tehnologij za telekomunikacije v Italiji, tako za omrežja iz bakra kot optičnih vlaken. Dobavlja vse operaterje telekomunikacij, večje komunalne storitve, glavne inštalaterje in sistemske integratorje. Upravljajo z desetinami skladišč v lasti in v depozitu po vsej državi, premikajo več kot 2000 izdelkov (večina je na voljo takoj) in imajo specializirane tehnike, ki lahko podpirajo stranke v vseh fazah načrtovanja telekomunikacijskih omrežij.
Italija, Latina
... televizije. Do danes Movieplayer.it zbira več kot 30 tisoč filmskih kartic, 2000 televizijskih serij, 80 tisoč člankov, 20 tisoč novic, 10 tisoč videov in informacije o več kot 300 tisoč likih iz filma in televizije. Movieplayer.it za svoje uporabnike proizvaja videorecenzije, nov način uživanja v uredniških vsebinah, namenjenih filmom v kinu, v obliki kratkih video posnetkov dolžine dveh minut, v katerih so izvirni besedili, obdelana in interpretirana z glasom uredništva, prekrivna s trailerjem filma.
Italija, Soriso
...Podjetje se razprostira na površini 2000 m2 in se ukvarja z obdelavo čiščenja in kromiranja delov iz medenine za tretje osebe. Storitev od "neobdelanega do kromiranega" strankam ponuja znatne prihranke pri stroških upravljanja in visoko kakovost, saj lahko nadzorujemo celoten cikel obdelave brez zanašanja na zunanje podjetja. Čiščenje razpolaga z avtomatskimi in ročnimi stroji, ki omogočajo obdelavo tako litih in stiskanih materialov kot tudi palic. Kromiranje ima polavtomatski sistem, ki omogoča dosego visokokakovostnih zaključkov.
Zobozdravstvena ordinacija dr. Ferrarisa Giuseppeja je ustanovitev, ki se od začetka 2000-ih let ukvarja z zagotavljanjem zobozdravstvenih storitev vseh vrst, pri čemer se odlikuje po kakovosti dela in največji profesionalnosti svojega osebja. V okviru poliklinike se izvajajo posegi implantologije, ortodontije, endodontije, konzervativne zobozdravstvene oskrbe, beljenja zob in ustne higiene, vse...
Stara toskanska kmetija iz leta 1860 je bila leta 2000 popolnoma obnovljena in prilagojena zahtevam sodobnega bivanja. Kljub vsem prilagoditvam smo veliko pozornosti namenili ohranjanju vseh tipičnih značilnosti in materialov, tako da je vse ostalo prepoznavno toskansko. Naše sobe in apartmaji so zelo udobni, a ne pretenciozni, tako da si lahko dopust v Toskani privoščite tudi z manjšim...
ETICAMBIENTE® Svetovanje za trajnostno upravljanje in komunikacije je svetovalna agencija za višje vodstvo podjetij, specializirana za integrirane rešitve za trajnost in strategije družbene odgovornosti za inovativna podjetja v industriji in naprednih storitvah. Od leta 2000 se ETICAMBIENTE® ukvarja z načrtovanjem in komunikacijo okoljskih in trajnostnih načrtov v podporo integriranemu...
Italija, Colonnella (te)
...2000 m² delavnice z TRUMPF napravami za lasersko rezanje in numerično krivljenje. TIG/MIG varjenje na železu, inoxu, aluminiju. TIG/MIG varilni ROBOT. Lahko zagotovimo prašno barvane dele, obloge industrijskih strojev, strukture tudi s certifikatom EN 1090.
Italija, FOSSANO
ORGANIZACIJA IN VARNOST GRADBENIŠTVA (INDUSTRIJSKI TRETJI SEKTOR) KLJUČ V ROKE, Z ŠIROKIM DOSEGOM (2000 KM) V VSEH FRANCOSKO GOVOREČIH DRŽAVAH...
Italija, Grottaglie
... tradicionalne majolike, od umetniških reprodukcij do oblikovanja. La T.I. s svojimi najnovejšimi kolekcijami želi reinterpretirati keramiko Grottagliese, jo obogatiti z vsebinami in tematikami sakralne in profane umetnosti ter raziskovati jezike, ki so blizu in daleč od naše tradicionalne kulture, izhodiščne točke in spodbudne vizualne svetove, v katerih razvijamo ustvarjalne poti, ki se združujejo v umetnosti zemlje in ognja.
...Prodaja stanovanj, penthouse-ov, vil, industrijskih, obrtniških in komercialnih nepremičnin ISO 9001 Certifikat - 2000 Reg. 21886-01 SOA Certifikat št. 1335/8/00 z dne 04/04/2003...
Performance Coach je bila ustanovljena leta 2000 s strani Charlesa Brooka, enega najbolj znanih mednarodnih trenerjev. Smo svetovalno podjetje, ki se ukvarja z razvojem zmogljivosti organizacijskih voditeljev in trenerjev, ki delujejo z velikimi organizacijami v Italiji, Evropi in po svetu.
Italija, San Giovanni Lupatoto
... aktiven s predstavitvijo prvega dolgega Opacimeterja REDLINE250 (do 250m) leta 2000. Pred tem so bili na trgu na voljo le kratkoročni Opacimeterji (10-12m). Kasneje je EDS razvila tudi druge naprave iz te serije, vključno z ultrazvočnimi merilniki pretoka zraka, senzorji strupenih plinov in temperaturnimi senzorji. Blagovna znamka Tunnelvista je bila uvedena s strani EDS, da bi imela prepoznavno blagovno znamko na trgu za to paleto izdelkov.
Italija, Sassari
Podjetje Corsar srl je na sardinskem trgu prisotno od leta 2000. Delujemo v kanalih organizirane distribucije in kolektivne prehrane „HoReCa“, nahajamo se v Sassari v našem novem skladišču Predda Niedda, ki je namenjeno veleprodaji zamrznjenih, zmrznjenih in svežih živil. Ponujamo široko izbiro izdelkov za vse potrebe, z nenehno razvijajočo se in širijočo se paleto artiklov: izdelki za zajtrk...
Italija, Cormano
... ogledom gradbišč; Izvajamo izobraževalne tečaje za izboljšanje strokovnosti operaterjev; Dobava promocijskih paketov za certificiranje vašega podjetja po standardu ISO 9001:2000 (VISION 2000) sistema upravljanja kakovosti in ISO 14001 sistema upravljanja z okoljem.
Italija, Roma
...električnih kaminov ali plinskih kaminov. Naš kamin, tudi z Bio-tehnologijo, ponuja idealno alternativo stare tehnologije dimnika in je zato bolj ekonomičen ter hitreje rešen. Prednosti bioetanolskih kaminov so številne. Brez pepela, brez saj, brez dima. Za naše bio-kamine ni potrebnih nobenih dovoljenj. Bio-kamin je prenosljiv in ga je mogoče priključiti kadarkoli. Kontaktirajte nas in izvedite več ter o vseh možnostih, ki jih lahko uresničimo.
Italija, Casarano
Že več kot 12 let delujemo v svetu orodij in dekoracij za slaščice, distribuiramo najboljše mednarodne blagovne znamke, vključno s fondantom Satin Ice, in delujemo po vsej državi z več kot 2000 strankami.
... vzpostavljanja stika s strankami. Od leta 2000 vodi obrtniško podjetje, ki vključuje atelje v San Salvu in razstavni prostor v Pescari, pri čemer osebno skrbi za vsak najmanjši detajl na poročnih in oblekah za posebne priložnosti, od prvega srečanja s stranko do dostave obleke; s profesionalnostjo svetuje in usmerja pri izbiri najprimernejšega modela glede na telesno postavo stranke, izbira med najkakovostnejšimi tkaninami za izdelavo ekskluzivnih oblek po meri ter jih izdeluje z najvišjimi krojaškimi tehnikami.
Italija, Colli Al Metauro
OpusLine spletna prodaja delovnih miz, že več kot 35 let prisotna na italijanskem in evropskem trgu. Izdelujemo modularne mize v treh dolžinah: 1000, 1500, 2000 mm z različnimi vrstami predalov in nosilcev orodij, delovna površina iz bukovega lesa ali pocinkanega železa. Nosilnost od 800 do 1200 kg.
Italija, Castelforte
... reference: Min. zdravja D.D. št. 3323 z dne 24.08-2000 Min. zdravja D.D. št. 3385 z dne 08.06.2001. Kemijsko-fizikalne analize: Fiksni ostanek pri 180 °C mg./lt 524 pH na izviru 6,97 Magnezij mg/lt 45,16 Natrij mg/lt 5. Odsotni: Nitriti, Ammoniak, Litij, Nitrati, Železo, Mangan in druge nezaželene snovi. Formati: Pet 0,50 lt. Pet 1,5 lt. Vap 0,75 lt - Vap 0,33 lt - Vap 0,50 lt. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004. Ciljni trgi: ZDA, Evropa, Azija, Certificiran sistem kakovosti UNI EN ISO 9001:00, ki ga je izdal SGS SINCERT in OU Kosher Certification.
Italija, Busto Arsizio
...Zasebni in javni gospodarski subjekti, ki delujejo na trgu energije in okoljske tehnologije, se lahko obrnejo na W.T.E. in zahtevajo inženirske storitve za podporo svojemu podjetju: konceptne študije in študije izvedljivosti; inženirsko načrtovanje; tehnične svetovalne storitve, tudi za pripravo dovoljenj; nabava; pospeševanje; vodenje del. Z integracijo gradnje v lastno načrtovanje lahko W.T.E...
Italija, Villar Perosa
...Dobre družinske tradicijeDejavnost, ki je nastala leta 1991 zahvaljujoč volji Marka Perra in njegove družine, je ponovno odkrila in valorizirala recepte Nonice Lucije, ki je že na začetku stoletja pekla in prodajala na trgih Piemonta okusne sladice in izvrstne "Paste di Meliga". Majhna delavnica za ročno izdelavo slaščic je danes obrat, ki obsega več kot 2000 kvadratnih metrov z najsodobnejšo tehnologijo, ki še naprej ohranja neokrnjene značilnosti ročnega izdelka in odlične kakovostne ravni.
Tehnologija rezanja z vodo Technology2000 je podjetje, ki ponuja storitev rezanja z vodo na vseh materialih, kot so: steklo, ogljikova vlakna, večplastni materiali, jeklo, medenina, baker, aluminij, marmor, plastika. Zaradi izkušenj, pridobljenih skozi leta, je Technology 2000 sposobna uporabiti moč vode za obdelavo ogljikovih vlaken z izjemno natančnostjo, ne da bi pozabila, da lahko s to tehnologijo režejo tudi gumo, ne da bi jo poškodovali ali zapravljali.
Oblikovanje plastike za tretje osebe do 2000 g - Patentirane ventilacijske mreže z vgrajenim zaščitnim sistemom proti insektom...
Italija, Castelnuovo Vomano-Castellalto
... ovir: prav zanj Arcadia oblikuje svoje pohištvo. Steklo, jeklo, les in barve: to so elementi, ki v spretni kombinaciji ustvarjajo zračen, svetel in funkcionalen pisarniški prostor. Arcadia, poleg tega, da je eno vodilnih podjetij na italijanskem trgu predelnih sten, se ponaša tudi s sistemom podjetja, ki je skladen z normami ISO 9001/2000, ISO 14001 in OHSAS 18001.
Italija, Cigole
SMO LESARSKA DELAVNICA, KI SE UKVARJA Z OBDELAVO LESA, SREDNJE TEŽKEGA, IMAMO PA TUDI NOTRANJI PROSTOR 2000 MQ IN ZUNANJI PROSTOR 3000 MQ V CIGOLE (BS), KJER IZVAJAMO NAROČILA ZA STRANKE. UKVARJAMO SE TUDI S PONUDBO VARILCEV IN SPECIALIZIRANIH LESARJEV, KOT TUDI MONTERJEV IN GENERIČNIH DELAVCEV. SPODAJ NAVAJAMO NEKATERE ZANIMIVE VIDIKE, KI JIH PONUJAMO TISTIM, KI UPAMO, DA POSTANEJO NAŠI ZVESTI...
Odvetniška pisarna odvetnika Antonella Marije Giacobazzija je neodvisna in multidisciplinarna pisarna. Ukvarja se od leta 2000 z civilnim, gospodarskim in mednarodnim pravom, zaščito blagovne znamke, družinskim in skupnostnim pravom. Zaupanje in dedno pravo, družbe z omejeno odgovornostjo in B Corp. Aktivnosti nelojalne konkurence. Zlasti skrbi za pravne dejavnosti v tujini in spremlja svoje...
Italija, Modica
...se razteza od premera M3 do M42, poleg samoreznih in samovrtalnih vijakov, vijakov za les, matic, navojnih palic 4.6 - C40 - 8.8 - B7 in posebnih delov po risbi. Zahvaljujoč sodelovanju z našimi partnerji v sektorju orodij danes razvijamo našo komercializacijo na področjih stisnjenega zraka, varjenja, obdelovalnih strojev in tehničnih artiklov. Naš cilj je nenehno izboljševati našo komercialno ponudbo in s strastjo, strokovnostjo ter inovacijami nuditi storitev, ki bo 100 % zadovoljila naše stranke za skupen uspeh.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play