Italija, Reggio Emilia
...Mleko v prahu brez maščobe granulirano, Mleko v prahu brez maščobe v pršilu, Mleko v prahu brez maščobe grobo granulirano, Mleko v prahu brez maščobe v pršilu brez laktoze 99%, Polnomastno mleko v prahu z 26% maščobe v pršilu in instantno, Polnomastno mleko v prahu tip roller, Koncentrirano polnomastno mleko.
Italija, Giuliano
...Moka "00", sladkor, jajca, maslo, maščobe in rastlinska olja, pomarančna kaša, vanilin. NADJEV: Krava ricotta, pšenica, sladkor, jajca, pasterizirana mešanica jajc, polnomastno mleko, kandirana pomaranča, arome, vanilin.
Italija, Codogno
... samo mleko in italijanska tradicija. Za izdelavo sira teže približno 32-34 kg potrebujemo 500 litrov mleka, ki prispe v sirarno v 1-2 urah po molži. Mleko se pusti počivati 12-18 ur, med katerimi se del maščobe sprosti, oblika pa se odstrani, da lahko polnomastno mleko da odličen sir z dolgo zorenjem, obdržijoč okus svežega mleka.
Italija, Bronte
...Sestavine: moka pšenična moka tip “O”, pasteriziran jajčni rumenjak, maslo, fruktoza, sladkor, naravna kisla moka v prahu (pšenica), emulgator E471, polnomastno mleko v prahu, pivski kvas, sol, arome. Polnilo: rastlinska olja in maščobe (palma, palmisti) olja (sončnično), 32% nemastnega kakava v prahu, sladkor, lešniki, emulgator (E322 sojina lecitin), arome (vanilina). Preliv: sladkor, rastlinske maščobe (palma, palmisti), nemastni kakav v prahu, 5% lešnikovega prahu, E322, arome (vanilija in mleko).
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play