... odmerkov priprave, saj lahko podredčenje negativno vpliva na strukturo in prepreči pravilno oblikovanje ledu. Morebitno preredčenje pa lahko nasprotno povzroči velike poškodbe granitorja, saj vas spominjamo, da sladkor deluje kot protizmrzovalno sredstvo. Če preveč razredčimo pripravek za granito, obstaja tveganje, da se oblikujejo pravi ledeni bloki, ki lahko resno poškodujejo sistem vrtenja granitorjev. Brez glutena - brez GSO - brez barvil - brez hidrogeniranih maščob - brez laktoze www.officinegastronomiche.
Italija, Sant'Atto
...Specializiramo se u proizvodnji pripravaka za slastice, deserte, sladoled, proteinske pripravke, bez glutena i također na zahtjev kupca. Također radimo po narudžbi, s različitim proizvodnim lancima, maloprodajnim i profesionalnim linijama.
Ujemajoči se izdelki
Zdrava hrana. Najbolje izbire, najbolji okus.
Priprave za sladice
Italija, Almenno San Bartolomeo
Ustanovljena leta 1912, specializirana za proizvodnjo sladoleda iz vrhunskih surovin, kot so sveže mleko, limone iz Amalfija, kostanj iz Calizzana in med Thun. Proizvodni proces vključuje nadzor vsake posamezne faze, od priprave do zamrzovanja, s periodičnimi mikrobiološkimi kontrolami, da se zagotovi največja varnost. Nič ni prepuščeno naključju, niti embalaža, za katero je bil pridobljen patent...
Italija, Buccinasco
Ustanovljeno leta 1905 Vse priprave v pasti in prahu za sladoled in slaščičarne...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play