... kave Colibri posvečamo največjo skrb, da pridelamo dober kavo, od gojenja do praženja. Naša 100% arabica kava se prideluje v Hondurasu po strogih kmetijskih praksah in se nato ročno obdeluje v Italiji s strani izkušenih mojstrov pražarjev. Natančno se izogibamo uporabi škodljivih pesticidov za živalstvo in rastlinstvo ter skrbimo za okolje z obnovo gozdov na območjih pridelave. Naše metode obdelave dajejo naši kavi posebno in značilno aromo, ki jo prinaša neverjetna biotska raznovrstnost območij pridelave.
Italija, Due Carrare
... tradicionalne metode obdelave: "klasična beneška metoda", ki jo je prenesel mojster pražar, ustanovitelj podjetja. Že dolgo časa Torrefazione Caffè del Doge poleg tradicionalnih mešanic ponuja široko izbiro čiste kave, ki so zaradi svojih značilnosti primerne za tradicionalno italijansko ekstrakcijo. Ta posebnost razlikuje Caffè del Doge od običajev italijanskih pražarnic (specializiranih za različne vrste mešanic, a ne navajajočih enotne izvore v skodelici), kar blagovno znamko Caffè del Doge prepoznava kot "pražarno kulture".
Italija, Asolo
... podjetju, znal poučiti in prenesti. Izbiramo dobavitelje z veliko pozornostjo. Med glavnimi so D'Arbo, Unigrà in Barry-Callebaut. Opravljamo natančne preglede skladnosti ob vsakem prevzemu. Rotacija skladišča surovin poteka vsak teden, da zagotovimo maksimalno svežino sestavin. Ohranjamo skladiščne prostore v različnih temperaturnih in vlažnostnih pogojih za različne sestavine. Dobrote za nas...
Italija, Carpi
... sposobno ponuditi nove in izvirne metode obdelave ter tako zadovoljiti tudi najzahtevnejše potrebe na področju tkanih trakov. Willy Italiana Srl uživa odličen ugled po vsem svetu med proizvajalci tehnološko najbolj naprednih etiket.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play