...Novi izdelki v kategoriji piškotov, da povečamo izbiro za tiste, ki iščejo brezglutenske veganske možnosti. Brezglutenski piškoti so dišeči, lahki in aromatični, obogateni s kakavom in mandlji, brez laktoze in jajc. Pripravljeni ročno z maso na osnovi riževe moke, koruznega škroba in sladkorja z dodatkom rastlinskih vlaknin. Na voljo v praktičnih enojnih porcijah po 38g ali v pakiranjih po 150g.
Italija, San Pietro Clarenza
...To je pravi sicilijanski ročno izdelan torrone. Ti torrone, ročno izdelani s strani mojstra slaščičarja iz province CT, so narejeni brez konzervansov, barvil ali dodatkov in samo z najkakovostnejšimi sestavinami. Z okusno mandljevo aromo so ti mehki torrone idealni za uživanje in osladitev vsakega trenutka dneva. Na voljo so lahko v razsutem stanju (v vrečkah po 2/3/4/5 kg, kar je popolno za...
Italija, Torino
...Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z lešnikovo glazuro “Piemonte” IGP. Testo, rumene barve, je obogateno s kandiranimi limonovimi lupinami in sultaninsko rozino. - Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z lešnikovo glazuro Piemonte IGP in kakavom. Testo, rumene barve, je obogateno s temno čokolado. - Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z mandljevo glazuro. Testo, rumene barve, je obogateno s sultaninsko rozino.
Italija, Bonate Sopra
... vsako potrebo, prav tako pa za proizvodnjo in pakiranje vseh vrst praškastih izdelkov za tretje osebe.</p><p>Ukvarja se s kakavom, čokolado, sladili, konzervansi, naravnimi barvili, naravnimi eteričnimi olji za konzerviranje, kazeinati, praškastimi pripravki za pijače, sladili, zgoščevalci in kemičnimi zakisovalci, osnovami za sladoled, vanilino, posnetim mlekom v prahu in limoninim sokom.</p>...
Italija, Aci Sant'antonio
Podjetje, ki proizvaja polizdelke za slaščičarstvo in gastronomijo. Naši izdelki so: baba, savarè, bignè, bignè s kakavom, s kavo, s pistacijo, s jagodo, s paradižnikom, s pikantno papriko, s šparglji, s črnilom sip, kruh za sendviče, kruh za sendviče z aktivnim ogljem, s konopljino moko, s 5 žiti, s polnozrnato moko, pancarrè in gastronomični panettone. Pri babà, savarè in bignè, poleg klasične suhe linije, obstaja tudi mehka linija z dolgo obstojnostjo, in mi smo EDINI SVETOVNI PROIZVAJALCI tega.
...gianduja, torrone itd.) pokriti z ekstra čokolado z min. 62% kakava - 12 mesecev - TARTUFI iz temne čokolade in lešnikov, posuti s kakavom - 12 mesecev - CROSTATA DI MELIGA (koruza) - okusna torta iz koruzne moke, ki je hrustljava in mehka, polnjena z marmelado - 5 mesecev - PASTE DI MELIGA (koruza) - izvrsten piškot iz cuneške tradicije, iz masla, koruze in moke - 12 mesecev SMO V STANJU PONUDITI STRANKAM PERSONALIZIRANO EMBALAŽO Z NJIHOVIM LOGOTIPOM ZA DOGODKE, OBLETNICE, PROMOCIJE IN LASTNO DISTRIBUCIJO. Za zaključek, to je PASTIČERIA 1. KAKOVOSTI, ki jo je vredno poskusiti!!
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play