...Novi izdelki v kategoriji piškotov, da povečamo izbiro za tiste, ki iščejo brezglutenske veganske možnosti. Brezglutenski piškoti so dišeči, lahki in aromatični, obogateni skakavom in mandlji, brez laktoze in jajc.
Pripravljeni ročno z maso na osnovi riževe moke, koruznega škroba in sladkorja z dodatkom rastlinskih vlaknin.
Na voljo v praktičnih enojnih porcijah po 38g ali v pakiranjih po 150g.
...To je pravi sicilijanski ročno izdelan torrone.
Ti torrone, ročno izdelani s strani mojstra slaščičarja iz province CT, so narejeni brez konzervansov, barvil ali dodatkov in samo z najkakovostnejšimi sestavinami.
Z okusno mandljevo aromo so ti mehki torrone idealni za uživanje in osladitev vsakega trenutka dneva.
Na voljo so lahko v razsutem stanju (v vrečkah po 2/3/4/5 kg, kar je popolno za...
...Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z lešnikovo glazuro
“Piemonte” IGP. Testo, rumene barve, je obogateno s kandiranimi limonovimi lupinami
in sultaninsko rozino.
- Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z lešnikovo glazuro
Piemonte IGP in kakavom. Testo, rumene barve, je obogateno s temno čokolado.
- Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z mandljevo glazuro.
Testo, rumene barve, je obogateno s sultaninsko rozino.
... vsako potrebo, prav tako pa za proizvodnjo in pakiranje vseh vrst praškastih izdelkov za tretje osebe.</p><p>Ukvarja se skakavom, čokolado, sladili, konzervansi, naravnimi barvili, naravnimi eteričnimi olji za konzerviranje, kazeinati, praškastimi pripravki za pijače, sladili, zgoščevalci in kemičnimi zakisovalci, osnovami za sladoled, vanilino, posnetim mlekom v prahu in limoninim sokom.</p>...
Podjetje, ki proizvaja polizdelke za slaščičarstvo in gastronomijo. Naši izdelki so: baba, savarè, bignè, bignè skakavom, s kavo, s pistacijo, s jagodo, s paradižnikom, s pikantno papriko, s šparglji, s črnilom sip, kruh za sendviče, kruh za sendviče z aktivnim ogljem, s konopljino moko, s 5 žiti, s polnozrnato moko, pancarrè in gastronomični panettone. Pri babà, savarè in bignè, poleg klasične suhe linije, obstaja tudi mehka linija z dolgo obstojnostjo, in mi smo EDINI SVETOVNI PROIZVAJALCI tega.
...gianduja, torrone itd.) pokriti z ekstra čokolado z min. 62% kakava - 12 mesecev
- TARTUFI iz temne čokolade in lešnikov, posuti skakavom - 12 mesecev
- CROSTATA DI MELIGA (koruza) - okusna torta iz koruzne moke, ki je hrustljava in mehka, polnjena z marmelado - 5 mesecev
- PASTE DI MELIGA (koruza) - izvrsten piškot iz cuneške tradicije, iz masla, koruze in moke - 12 mesecev
SMO V STANJU PONUDITI STRANKAM PERSONALIZIRANO EMBALAŽO Z NJIHOVIM LOGOTIPOM ZA DOGODKE, OBLETNICE, PROMOCIJE IN LASTNO DISTRIBUCIJO.
Za zaključek, to je PASTIČERIA 1. KAKOVOSTI, ki jo je vredno poskusiti!!