Italija, Trepuzzi
Obrtniška mojstrovina mojstra destilatorja Pedra Ferreira je srce naše ročne destilarne. S več kot desetletnimi izkušnjami in bogatstvom znanja, obogatenim z neštetimi potovanji v tujino, Pedro ustvarja destilate izjemne kakovosti. Vsaka receptura je umetniško delo, plod čustev, tradicij, okusov in kančka alkimije. Naša proizvodnja, ki je v celoti ročna, sega od intenzivnih amarov do nežnih likerj...
Območje Ragusa ponuja številne proizvajalce bioloških surovin visoke kakovosti in je med drugim eno najbogatejših območij v regiji, ki ponuja predvsem vrhunska vina, pistacije in sicilijansko kaponata. Cilj te mlade podjetja, ustanovljenega avgusta 2015, je izvoz tipičnih sicilijanskih izdelkov v druge regije Italije, preko spletne strani cibotipicosiciliano.com prodaja in ponuja izdelke iz Iblejs...
...AMARONE, RIBOLLA GIALLA, CHIANTI, PRIMITIVO, SADNI SOKOVI, ROČNO DELANO PIVO, NERO, NEBBIOLO, ALTA LANGHA, FRANCIACORTA, KAVO, KAVO V KAPSU, ČOKOLADO, ROČNO DELANI PANETTONI, VELIKONOČNA JAJCA, BOŽIČNI KOŠARICE, IDEJE ZA DARILA...
Italija, Saint-Marcel
... Saint Marcel, kjer se podjetje trenutno nahaja, in kjer se začnejo druge proizvodnje: nove vrste žganja, likerji na osnovi žganja, sadni destilati, marmelade, kandirani kostanj in pršut. Če se osredotočimo na žganje, ob pregledu kataloga Valdotaine najdemo klasična žganja, aromatična, digestivna, tonizirajoča, krepčilna in prestižna žganja iz valdoških sort: Grappa di Torrette, di Picotendro, di Gamay in Muscat de Chambave.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play