Italija, Orbassano
...Ti zeleni ravioli v obliki srca so oviti v tanko plastjo testenin, obarvano s špinačo, in so polnjeni z baziliko, pinjolami in ricotto: prava gastronomska kreacija, ki slavi tradicijo in rafiniranost italijanske kuhinje. Fino sesekljani pinjoli dodajajo hrustljavo noto, ki spominja na borov gozd v sončnem dnevu, medtem ko nežna ricotta deluje kot kremasta osnova, ki popolnoma združi sestavine, aromatična bazilika pa zagotavlja neponovljivo dišavo, ki prikliče takojšnje vonje Mediterana.
Italija, MILANO
... ljubitelje čokolade. Izdelek je dober in naraven, brez palmovega olja, brez glutena, brez barvil, arom ali umetnih dodatkov. Sestavine: Nocciolata brez mleka vsebuje le biološke sestavine: rjavi sladkor, pasta lešnikov (18%), sončnično olje, kakav (11%), kakavovo maslo, emulgator (sončni lecitin), vanilijev ekstrakt. PAKIRANJE PO 24 1 KOS = EVRO 18,00 1 PALETTA 48 KOVČKOV MINIMALNO NAROČILO 15 PALETT ROK UPORABE 18/09/2027...
Italija, S.spirito Di Bari
...OPIS OCENE (0) Sestavine: FIKUSI (28%) (dehidrirani fiki, riževa moka) – MED – SLADKOR – BADMI (17%) – SEZAM – JAJČNI BELJAK – INULIN – MALTODEKSTRIN – SOJINA MOKA – KORUZNI ŠKROB – AROMA Lahko vsebuje sledi: KRASTAVCI – OREŠČKI – MLEKO 1 BAR MLEČNE ČOKOLADE – TMC 6 MESECEV Hranilne vrednosti na 100g izdelka...
Italija, Bronte
...400 gramov belega čokolade, obdelane s čisto pistacijino pasto, elegantna in evocativna škatla, vsako leto drugačna in privlačna presenečenja. Baccova velikonočna ponudba za velike in male. Sestavine: sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, pistacijina pasta 10% (pražene in rafinirane pistacije, klorofil E141, kurkumina E100), mlečni serum v prahu, emulgator: sojina lecitina, vanilijev ekstrakt.
Italija, Rossano
... predstavljamo paleto grappe z okusi lovorja, finokietta in črne krede. Naša novost pa je LIKIRIZIJA IN SAMBUCA. Naša proizvodnja poteka strogo ročno v vsaki fazi obdelave. Liker iz črne krede 25% vol; Krema iz črne krede 18% vol. (sestavine: mleko; sladkor; alkohol; črna krede); Liker s čokolado (sestavine: voda, sladkor, alkohol, črna krede, kakav, naravne arome). Finokietto (sestavine: voda, sladkor, alkohol, divji finokietto). Zelo posebna je tudi harmonična aroma.
Dobrota ima preproste sestavine... Podjetje Stringhetto ima trdne korenine: ustanovljeno v Legnagu (VR) leta 1983, se je podjetje za pridelavo sadja in zelenjave razvilo v ročno izdelavo marmelad, namazov in čokolade, ponujajoč pristne in vrhunske izdelke, brez dodanih barvil ali zgoščevalcev. Stalnost tega podjetja je v vlaganju v dobroto in ugled svojih surovin, rastoč v spoštovanju do zemlje in starih tradicij, kar so bistveni pogoji za izdelek, ki se razlikuje na trgu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play