Italija, Montecchio Maggiore
... prepoznavnosti kot vodilnih na globalnih trgih. Poleg tega se La Nuova Tradizione zavezuje k zagotavljanju dosledne kakovosti in svojim obrtniškim partnerjem nudi vrhunske sestavine in orodja, ki pomagajo premagovati morebitne tehnične težave.
Italija, Segrate
... naravni kremni tekočini za ročni in industrijski sladoled. Naša raziskava temelji na naravni filozofiji, v spoštovanju do okolja in človeškega zdravja. Naši izdelki Easy Fruit in Easy Cream: osnove za sladoled brez sladkorja za profesionalno uporabo Neutro Cream x: nevtralna sestavina za kremne sladolede za profesionalno uporabo Neutro Fruit Cream xs: večnamenska nevtralna sestavina za vse...
Italija, Bistagno
Giuso stoletje inovacij. Proizvodnja in prodaja izdelkov, sestavin, polizdelkov in živil za sladoledarstvo, slaščičarstvo in pekarstvo: italijanski sladoledi, krema, kandirano sadje, kanditi, marmelade, konfiture, višnje. Poslanstvo: Proizvajati sestavine in polizdelke za obrtnike in mala podjetja, skozi stalno iskanje inovativnih rešitev in z namenom popolne zadovoljstva končnega kupca.
Italija, Coriano
...). Uporabljamo plemenito ekološko mleko iz kmetij na območju ter druge sestavine z enakimi značilnostmi ekološkosti in kakovosti. Naša garancija je, da NE uporabljamo nobenih polizdelkov v prahu, ki jih ponuja industrija, temveč samo "najboljše surovine", ki jih preizkusite v našem sladoledu. Pripravljamo Gourmet sladoled za restavracije visoke klase. Pripravljamo sladoled za celiake, brez glutena...
Italija, Caltanissetta
... tradicionalni okusi in novosti izdelkov, ki smo jih razvili skozi leta za bare, slaščičarne, restavracije, catering in hotele. Obdelani izdelki: umetniški sladoled v posodah po 3 kg; osnova za umetniški sladoled (UHT) v Bag in Box (različni okusi), pripravljena za mešanje, se ohranja pri sobni temperaturi do 12 mesecev; pripravljena osnova za mehki sladoled; kava v kremni obliki, granulirana limonina za granitor; sorbeti, tartufi, enojne porcije polhladnih sladic in parfaiti za sektor HO.RE.CA.;...
Italija, Matera
... maščobami, naravnimi barvili in aromami ter so usmerjeni predvsem v dva sektorja: ARTIZANALNI, s paleto izdelkov, namenjeno sladoledarnam, slaščičarnam, pekarnam in Ho.Re.Ca.; INDUSTRIJSKI, s paleto Nicoletti, namenjeno velikim industrijskim proizvajalcem. Poleg tega smo nedvomni voditelji pri izdelavi linije, imenovane Myblend: nov koncept, ki interpretira in realizira izdelek, ga posebej prilagaja vsakemu kupcu z: sestavinami, strukturo, aromami, barvami in prilagojenimi pakiranji. Podjetje organizira IZOBRAŽEVALNE TEČAJE na ŠOLI ZA SLADOLED FEDERICO II.
... sestavine. Poleg tega Pekarna Quartararo izdeluje monumentalne torte in torte iz sladkorne paste za rojstne dneve in posebne dogodke, pa tudi klasične torte, kot so sicilijanske kasate, setteveli, številne vrste mousse in ima tudi oddelek za sladoled z ročno izdelavo.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play