Italija, Orbassano
..."Schiaffone" je vrsta okroglega raviola, poslastica, ki združuje eleganco tartufa z njegovim neponovljivim aromo in robustnostjo pecorina, kar ustvarja nepozabno kulinarično izkušnjo. "Bogato" je najprimernejši izraz za opis tega raviola, ki ima drugačno obliko, okroglo in nekoliko večjo v primerjavi s klasičnim raviolom.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... Jedilnike:** Popoln za poudarjanje okusa pečenih mesnih jedi, pečenj in ribjih jedi. - **Omake:** Odličen za proizvodnjo olj, masla in tartufatih omak. - **Predjedi in Sir:** Odlično se ujema z brusketami, zrelimi siri in mesninami. Kontaktirajte nas za Prilagojeno Ponudbo Če iščete najboljše črni tartuf uncinato, je Valtrebbia Tartufi prava izbira. Kontaktirajte nas, da prejmete prilagojeno ponudbo in...
Italija, Radicofani
...To je še en ovčji sir iz sveže kategorije, ki ohranja zelo prijeten okus, tehta približno 0,500 kg. Valdorcino s tartufi ima heksagonalno obliko. Ponujamo ga tudi v vakuumski embalaži v celotni obliki, staranje traja približno 10 dni.
...Sestavine: Med, beli tartuf (Tuber borchii Vitt. - izvor Italija) 2,5%, beli tartuf (Tuber magnatum Pico - izvor Italija) 1%, aroma. Idealno v kombinaciji s svežimi/ srednje zrelimi siri in lardom ali za pripravo sladic.
Italija, Firenze
...Sestavine: Med, beli tartuf (Tuber borchii Vitt. - izvor Italija) 2,5%, beli tartuf (Tuber magnatum Pico - izvor Italija) 1%, aroma. Idealno v kombinaciji s svežimi/ srednje zrelimi siri in lardom ali za pripravo sladic.
Italija, Noci
Mlekarna Ignalat je srednje velika družinska podjetje iz Apulije, ki deluje na trgu od leta 1948 in se specializira za proizvodnjo mlečnih izdelkov, ki so izdelani izključno iz izbranega kravjega mleka iz Apulije. Ignalat proizvaja različne vrste mlečnih izdelkov: sveže, dimljene, zrele in različne tipične apulijske specialitete, kot so mozzarella nodino in pletenica, burrata, dimljena burrata s ...
Italija, Roma
Pozdravljeni, sem Roberto Ugolini, ustanovitelj podjetja TrufflEat SRL, ki že več kot 10 let deluje na področju trženja svežih tartufov in ekskluzivnih italijanskih izdelkov visoke kakovosti, s tartufi in brez njih. Trg tartufov se močno širi, s trendom rasti vsaj 12 % na leto. Naše podjetje se ukvarja s ponudbo gastronomskih izdelkov za kanal Horeca in maloprodajo: začimbe, sol, omake...
Italija, Forte Dei Marmi
Dai Parmigiani je bila ustanovljena leta 1952 kot prodajna točka mesnin in sirov. Danes jo vodi družina, in je znatno razširila svoje dejavnosti ter se uveljavila kot priznana kulinarična destinacija med pravimi poznavalci tako v Italiji kot v tujini. Ponuja vrhunske tipične izdelke, kot so kaviar, tartufi, losos, balzamični kis, siri, foie gras ter izbor grappe, DOC vina in prestižnega šampanjca...
Italija, Bagnolo San Vito
...speck, mortadela, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli sladek in pikanten, spianata romana pikantna, pancetta. Sirove kreme: z gobami, s tartufi, z balzamičnim kisom, s 4 siri, s Parmigiano Reggiano. Kar se tiče pijač, tržimo vina iz različnih italijanskih regij: Veneto: Prosecco in Amarone, Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese in Pignoletto, Marche: Passerina.
Italija, Bagnarola di Budrio
... znamkami in v nekaterih primerih zagotavljamo tudi ekskluzivnost za območje, seveda pa delamo tudi pod lastno blagovno znamko na zahtevo, s konkurenčnimi roki in cenami. Imamo standardne formate: Tortellini s pršutom, mesom, Tortelloni z mesom, rikoto in špinačo, s siri - Ravioli, gobe, siri, rikota in špinača. Imamo tudi “SPECIALITETE”; Saccottini s tartufi, spekom in rukolo, paradižnik, mozzarella, bazilika. Prav tako proizvajamo Halal in Kosher certificirano testenino.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play