Italija, Ripalimosani
... obdelovalne komore, kjer enakomerno kroži okoli izdelka, kar spodbuja enakomerno sušenje. Na koncu postopka se izrabljeni zrak izpusti na zunaj, kar zagotavlja neprekinjeno in ne reciklirano zračno menjavo. Glavne prednosti: - Obdelava pri nizkih temperaturah: omogoča ohranjanje barve in organoleptičnih lastnosti izdelka, kar ohranja videz, podoben svežemu. - Enakomernost pri sušenju: zrak je enakomerno...
Italija, Solagna
...Sušenje nogavic in pantyhose po barvanju je posebej zahtevno, glede na občutljivo naravo izdelka. V sušilnicah EBT se blago, bodisi v ducatih bodisi v vrečah, suši pri nizkih temperaturah v nekaj minutah, ne glede na debelino in vrsto niti. Dodatno obdelovanje ni potrebno, izdelek se lahko takoj pakira na koncu procesa. Vsi glavni proizvajalci nogavic in pantyhose po vsem svetu uporabljajo sušilnice EBT v svojih proizvodnih obratih.
Italija, Fidenza
... 30 do 1.000 kg/uro z avtomatskimi ekstruderji, povezanimi z obratom za statično sušenje pri nizkih temperaturah ali kontinuiranim sušenjem. Linija Multipla, en sam obrat za proizvodnjo kratke testenine, dolge testenine, vozlov, lazanj in posebnih oblik (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, valovite in okrašene lazanje itd.), na voljo v različicah od 150 do 500 kg/uro...
Italija, Vescovana
...- pralne kadi, - pralniki za plavajoče proizvode, - pralnik za neplavajoče proizvode, - pralniki z razprševanjem (tuši), - pralniki za embalažo (škatle), - pralniki za embalažo (posode), - rotacijski filtri, - statični filtri, - rezalniki z fiksno rezilo (gobe, krompir, bučke, paradižnik, zelenjava), - rezalniki z diski (kuhane gobe, paprike, bučke, listnata zelenjava), - ročne centrifuge, - centrifuge za zelenjavo, - sušenje pri nizkih temperaturah listnate zelenjave, - tehtnice.
Italija, Rocca San Felice
... recepte, ki so naredili tradicijo veliko." Združitev zgodovinskega stroja z modernim tehnološkim prispevkom je bil ključni korak k usmeritvi pogleda na nove meje, oddaljene obzorja, ambicijo tistih, ki verjamejo v odličnost in avtentičen okus. Danes sta stroja dva: eden za dolge testenine in drugi za kratke. Bronaste šobe in dolgotrajno ter nežno sušenje pri nizkih temperaturah pripovedujejo zgodbo Antica Maccheroneria.
Italija, Pernucari Di Rombiolo
... m², kjer se prepletata obrtniška tradicija in modernost proizvodnih obratov. Podjetje se ponaša s tipično in pristno obrtno testenino, pridobljeno z značilno obdelavo starih tradicij priprave testenin, pri čemer se uporabljajo najboljše semenske moke trde pšenice, počasen gnetenje z bakterijsko čisto hladno vodo in počasen sušenje pri nizkih temperaturah. Pri nekaterih oblikah pa se obdelava izvaja z uporabo bronastega prešanja.
Italija, Saviano
Naše podjetje proizvaja testenine iz trde pšenične semenske moke na ročni način, vendar z najsodobnejšimi stroji, pri čemer uporabljamo popolnoma ročno obdelavo, kot je počasno in dolgotrajno sušenje (približno 3-4 dni) pri zelo nizkih temperaturah (40°-45°). Oblike so izključno iz bronastega materiala, kar zagotavlja edinstveno poroznost. Vse to, skupaj z našo posebno izbiro semenske moke in znanjem našega mojstra testenin, ustvarja edinstven izdelek.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play