Italija, Barberino Di Mugello
...SALAMA TOSKANA, Pripravljena iz izbranih svinjskih mesnin, srednje mlete in z lardom na kocke, je napolnjena v kolagenovo črevo in zrela. PROŠUTO - svinjska stegna "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Pripravljena iz izbranih svinjskih mesnin, je tipična toskanska klobasa v kolagenovem črevu, aromatizirana s semeni komarčka. PANCETA iz čistega svinjskega mesa, zvita ali raztegnjena, soljena in zrela po toskansko.
Italija, Mesoraca
... prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 45 dni. Priporočena kot predjed in kot sestavina za glavne jedi (npr. Pečena testenina) Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 300/350 g SESTAVINE: Svinjska meso, Sol, Naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252 Teža: 0.350 kg...
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Teža 0,6 kg Sestavine: Svinjska meso, Sol, Dextroza, Naravne arome, Začimbe, Antioksidanti, E301, Konzervansi, E252 Prehranske in energijske vrednosti na 100 g izdelka Energijska vrednost 278kcal 1158kj Maščobe 20,1g od tega nasičene maščobe 6,9g Ogljikovi hidrati 1,2g od tega sladkorji 1,1g Beljakovine 24g prehranske vlaknine 0,02g sol 4,7...
... je pripravljena, da vas razveseli s svojim intenzivnim in pikantnim okusom. Odlična je za uživanje v čisti obliki, namazana na kruh ali pico, idealna za pripravo okusnih kruhkov in brusket ter za obogatitev vaših omak z edinstvenim in prepoznavnim okusom. Če ste ljubitelji pikantnega in izrazitih okusov, tega izdelka ne boste mogli več pogrešati, saj bo na vašo mizo prinesel okuse in vse toplino Kalabrije. Sestavine: svinjska maščoba, svinjsko meso, kalabrijski čili, sol in oljčno olje. Sestavine: svinjska maščoba, svinjsko meso, čili, oljčno olje, sol, začimbe, naravne arome. Pakiranje 290 g.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play