...100% italijanske porozne in gubane ročne testenine, popolne za zbiranje vseh omak, vlečene iz bronza s počasnim sušenjem, da se v celoti ohrani njihov okus in aroma.
...Bronasta testenina blagovne znamke 1881 izpolnjuje najvišje standarde kakovosti, kar pozitivno vpliva na njeno dobroto in avtentičnost. Ta testenina je izdelana izključno iz italijanske pšenice, ki je podvržena strogim kontrolam in sušena pri nizkih temperaturah. Ta način obdelave popolnoma združuje potrebe sodobnega in rastočega podjetja z bolj tradicionalnimi metodami.
...To ni preprosta testenina s pistacijo, temveč tradicija, ki izhaja iz sicilijanske trde pšenice in ugodnih okoljskih razmer. Naravno, počasno sušenje ji daje neprimerljivo okus in aromo. Ročna proizvodnja zagotavlja pristnost, bronasta ekstrudacija pa odlično zadrževanje pri kuhanju in 'prijem' na omakah. Le siciljanske žitarice in visokokakovostna pistacija za dosego edinstvenega in prepoznavnega okusa, vedno. Različni formati: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
...Testenine, pridobljene iz visokokakovostne trde pšenice Russello, pridelane na Siciliji, bronasto oblikovane in počasi sušene. Pakiranje 500 gramov.
Na podlagi let izkušenj v uvozu, izvozu in posredniških storitvah za številna podjetja, lahko pridobimo in svetujemo ter poskrbimo za skoraj vse prehrambene izdelke, ki jih potrebujejo specifična podjetja ali posamezniki/sektorji. Zaradi tega je Soledòr sklenil razdeliti vse vrste izdelkov, ki jih lahko pridobimo, le na nekatere, ki so vedno ročno izdelani in nujni za vsakodnevno kuhinjo vsake dru...
...Trofie so vrsta kratke testenine, pripravljene iz testa iz durum pšenične semoline in vode. Zaradi njihove podolgovate in zožene oblike so popolne za postrežbo preprostih in okusnih jedi.
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iz trde pšenice:
To je testenina, ki je izdelana izključno izsemoline trde pšenice, zbrane na hribih Volterre s strani kmetov iz zadruge.
Obdelava poteka po tradicionalnih metodah, z bronastim oblikovanjem in sušenjem pri nizkih temperaturah.
Tortelloni, Zeleni Tortelloni, Maremmani iz sveže ročno narejene testenine.
Pasta Riscossa od leta 1902. Testenineizsemoline trdega pšenice, domače in tuje visoke kakovosti z najmanj 12,5% beljakovin. Pastificio Riscossa pokriva več kot deset področij ponudbe: Suhe testenineizsemoline, Posebne regionalne testenine, Polsveže in obrtne testenine, Testenine z jajci, Gourmet testenine prešane z bronom, Rdeča linija, Omake, Olje in kis, Piškoti, Moke in semolina, Riž, Krompirjevi njoki. 120 oblik. 250 distributerjev v 80 državah.
...Za regionalne vrste: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. Za bronaste trafilate: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Poleg tega so že na voljo regionalni formati, pridelani izsemoline ekstrakcije "SENATORE CAPPELLI".