...* Material: Čisti PP
* Volumen: 15,30,50,100,200,250,500,1000,2000ml,2500ml,3000ml,4000ml,5000ml
* Uporaba: Uporablja se za kuhinjo, laboratorij in druge situacije
* Kakovost: Euro-ZDA kakovostni standard, netoksični standardi z nizko vsebnostjo svinca in brez ftalatov
* Minimalna skala: 50ml
* Premer ustja/vrha: 95mm
* Premer dna: 99mm
* Višina: 115mm
* Teža/1 kos: 38g
* Barva: bela
Material: Čisti PP
Volumen: 500ml
Uporaba: Uporablja se za kuhinjo, laboratorij in druge situacije...
TOM PRESS ponuja strokovnjakom vse potrebno za konzerviranje, predelavo hrane in kuhanje: N°1 za navdušence nad domačo izdelavo.
TOM PRESS oblikuje in distribuira več kot 5.000 referenc materialov in izdelkov za konzerviranje, kuhanje in predelavo hrane. S tem materialom lahko proizvajate in predelate sadje in zelenjavo, meso in ribe, mlečne izdelke, žitarice ter sami pripravite svojo mesnino, so...
... zaradi svoje visoke temperaturne odpornosti do 240°C, odlične kemične in obrabne odpornosti.
Naša ponudba PEEK tub se začne pri 25 mm in doseže do 1.480 mm (zunanji premer); 20 mm do 1.300 mm (notranji premer).
Naši PEEK tubi so na voljo tudi iz kompozitnega PEEK-a.
...Najširša in prilagodljiva ponudba na trgu.
5 barv
5 volumnov
Širok razpon delovne temperature.
Dimenzije primerne za hladilnike.
Uporabni v:
- posodah za odmrzovanje, zahvaljujoč mreži, ki omogoča ločevanje odmrznjenih tekočin od izdelka, ki ga je treba odmrzniti.
- posodah za pripravo za kapljajoče izdelke.
- posodah za sestavine.
- posodah za shranjevanje vzorcev jedi.
- posodah za fermentacijo in dekantacijo.
Zložljive in zložljive s pokrovom.
Upravljanje sledljivosti zahvaljujoč IML.
...Pri nas najdete dodatke in posebne izdelke za galvanizacijske naprave, eloksacijske naprave, galvanizacijske okvirje in laboratorije.
Plastika / Posode
Galvano okvirji
Držala okvirjev in gumbi
Ogrevanje in hlajenje
Črpalke in motorji
Premiki blaga
Mešalniki in mešalci
Izparilniki za splakovalno vodo
Plavajoče kroglice
Filtrirne kartuše
Komponente: Plastikain obrti
Dodatki: Posode, cevi, kadi...