Francija, Biguglia
...Karamele s slivami in kakavom Recept za 12 karamel ● 120 g smetane za stepanje z 35 % maščobe ● 1 kozarec sladkorja U Zuccaru Sucre Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà! Zmešajte 120 g sladkorja Gourmand s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà s smetano za stepanje. Zmes segrevajte v ponvi. Ko karamel dobi lepo jantarno barvo, ga odstranite z ognja in oblikujte majhne kupčke na listu papirja za peko. Pustite, da se ohladi. Z rokami oblikujte mehke karamelne kroglice. Valjajte v sladkorju s korziškimi slivami in kakavovimi zrnci O Mà! Uživajte z užitkom in z rokami!

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play