... vsebnost sladkorja 60g na 100g
Od leta 1885 skrivnosti večne mladosti! Kremaiz kostanja izArdèche je recept, ki ga je ustvaril Clément Faugier leta 1885 v Privasu. Ta recept je ostal nespremenjen od svojega nastanka, uporablja le naravne sestavine. Sestavine: kostanj, sladkor, koščki glaziranega kostanja, voda, glukozni sirup, naravna vanilijeva aroma
Pripravljena z 45g sadja na 100g, skupna vsebnost sladkorja 60g na 100g
Koda: 516
Neto teža (g): 365
Bruto teža (g): 633
Cena brez DDV: 3.03
Cena z DDV: 3.20...
...Bio kostanjeva krema
Kuhana v kotlu, ekstra marmelade Confit de Provence so izdelane iz skrbno izbranega sadja, največkrat z sadjem z zaščiteno označbo.
Sladkane s sladkorjem iz ekološke pridelave, naše marmelade so zagotovljene brez konzervansov in barvil (v skladu z veljavno zakonodajo), naši postopki izdelave, podedovani od mojstrov marmelad, omogočajo ohranjanje arom, dišav in teksture sadja...