Italija, Imperia
...Klasična omaka sredozemske tradicije, okusna in sveža. Prava italijanska omaka na osnovi paradižnika, okusnih brezkožnih oljk Taggiasca, korenja, zelene, kapre, čebule in bazilike. Vse italijanske značilnosti v kombinaciji, ki odraža najbolj strastno sredozemsko tradicijo. Oznaka izdelka V 'Priponkah' boste našli oznako z hranilnimi podatki in drugimi informacijami o izdelku. Kombinacije...
Francija, Cournon D'auvergne
Od julija 2017 CLAC, Lokalna umetniška in kreativna konzervarna, ustvarja in kuha bio konzervirane izdelke iz lokalnih sestavin, ki prihajajo iz približno petnajstih kmetij in partnerskih obratov v Auvergne. V skladu z našimi 3 stebri, BIO, LOKALNO in UMETNIŠTVO, delamo z svežimi sestavinami, nabranimi v polni zrelosti, da vam ponudimo okusne in 100% izvirne recepte. CLAC se 100% zavezuje k preh...
Grčija, Corinth
...Najbolj klasična omaka s svežim in pristnim okusom, ki je vedno pripravljena, da se popolnoma poveže z vsemi testeninskimi jedmi. Dodatek počasi kuhanih polžev skupaj z lokalnimi zelišči je popoln kot omaka, pripravljena za postrežbo, kot osnova za vaše lastne recepte ali tudi za uporabo kot preliv. Lahko jo tudi zmešate z rižem, kvinojo, fižolom, dodate v omleto, kuhano zelenjavo ali krompirček. Pripravljena omaka, samo segrejte in uživajte!
...Maïski omaka iz gozdnih gob, ta klasična kremasta zimska omaka z ocvrtimi gozdnimi gobami je polna okusa. Odlično se poda k pečenemu rdečemu mesu, hrustljavo pečenemu perutninskemu mesu, prav tako pa doda dodatno noto vašim divjačinskim jedem. Na glavni fotografiji smo to dodatno obogatili z modro plemenito sirom, kot sta Gorgonzola ali Modri Achelse, koščki lešnikov in listi rožmarina. Na drugi fotografiji vidiš pečeno zajčje hrbtno meso, krompirjeve kroglice, Maïski jabolka z brusnicami in našo omako iz gozdnih gob!