...Klasičnaomaka sredozemske tradicije, okusna in sveža.
Prava italijanska omaka na osnovi paradižnika, okusnih brezkožnih oljk Taggiasca, korenja, zelene, kapre, čebule in bazilike. Vse italijanske značilnosti v kombinaciji, ki odraža najbolj strastno sredozemsko tradicijo.
Oznaka izdelka
V 'Priponkah' boste našli oznako z hranilnimi podatki in drugimi informacijami o izdelku.
Kombinacije...
Od julija 2017 CLAC, Lokalna umetniška in kreativna konzervarna, ustvarja in kuha bio konzervirane izdelke iz lokalnih sestavin, ki prihajajo iz približno petnajstih kmetij in partnerskih obratov v Auvergne.
V skladu z našimi 3 stebri, BIO, LOKALNO in UMETNIŠTVO, delamo z svežimi sestavinami, nabranimi v polni zrelosti, da vam ponudimo okusne in 100% izvirne recepte.
CLAC se 100% zavezuje k preh...
...Najbolj klasičnaomaka s svežim in pristnim okusom, ki je vedno pripravljena, da se popolnoma poveže z vsemi testeninskimi jedmi. Dodatek počasi kuhanih polžev skupaj z lokalnimi zelišči je popoln kot omaka, pripravljena za postrežbo, kot osnova za vaše lastne recepte ali tudi za uporabo kot preliv. Lahko jo tudi zmešate z rižem, kvinojo, fižolom, dodate v omleto, kuhano zelenjavo ali krompirček.
Pripravljena omaka, samo segrejte in uživajte!
...Maïski omaka iz gozdnih gob, ta klasična kremasta zimska omaka z ocvrtimi gozdnimi gobami je polna okusa. Odlično se poda k pečenemu rdečemu mesu, hrustljavo pečenemu perutninskemu mesu, prav tako pa doda dodatno noto vašim divjačinskim jedem.
Na glavni fotografiji smo to dodatno obogatili z modro plemenito sirom, kot sta Gorgonzola ali Modri Achelse, koščki lešnikov in listi rožmarina. Na drugi fotografiji vidiš pečeno zajčje hrbtno meso, krompirjeve kroglice, Maïski jabolka z brusnicami in našo omako iz gozdnih gob!