...Najintenzivnejši okusi in arome juga se združujejo v okusni recepturi, kot je rižota s klobaso in gobami. Pripravljena z visokokakovostnimi sestavinami in postrežena s posebnimi omakami, bo na vaše mize prinesla tradicionalno jed, okusno in s svežim okusom, kot da bi bila pravkar pripravljena.
Francija, Auros
... v naravnem ovitku s cvetom, klobaso perche, zvito ventrèche (francoska pancetta) in ravno. Prav tako izdelujemo kuhano mesnine: domačo klobaso z česnom, baskovski paštet s pimentom d'Espelette, našo znano babičino pašteto (s konjakom, kislo smetano in majhnimi gobami), kuhano šunko, mesni krvavček iz Béarn, galabar krvavček in mesni krvavček, ter terino iz svinjske noge. Poleg tega proizvajamo marinirane mesnine za žar, kot je naša znana šunka za žar po načinu Lomo in sveže klobase.
Francija, Carquefou
... foie gras z lisičkami, pašteta iz svinjske ličnice s koščki račjega foie gras z lisičkami, pašteta iz telečjih žlez z morilami. * Beli krvavček po starem načinu z gobami, foie gras, losos, Jakobove školjke Zimska linija: * Klobase po starem načinu: toulouse klobasa * Polsol: koleno, prsa, ramena * Dimljenje po starem načinu: klobasa, koleno, prsa, ramena * Mesne specialitete: pečenke (Orloff, slanina, dimljena, s slivami...) Poletna linija: * Klobase po starem načinu: čipolata, čipolata z zelišči, merguez, klobasa brasse, meso, nadev, chorizo za žar, file mignon...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play