Belgija, Fernelmont
Kooperativa Coprobel združuje 25 strastnih perutninarjev, ki že več kot 20 let vzgajajo in tržijo piščanca iz proste reje izjemne kakovosti, okusnega, ekološkega in pravičnega, "Coq des Prés". Piščanca ponujamo celega ali razrezanega, svežega ali zamrznjenega ter v različnih vrstah embalaže, prilagojenih potrebam strank. Kooperativci prav tako ponujajo svoja ekološka jajca, "Œuf des Prés", in pal...
Francija, Saint-Fraimbault
...Pravi simbol normandske gastronomije, tradicionalne tripice so bile prenovljene, da vam ponudijo različico z okusi sena. Zasnoval jih je kuhar Hubert Nobis, ta recept pa je ponovno rezultat trojnega partnerstva med kuharjem, predelovalnico "les Gorronnaises" in nami. Od leta 1988 družina Cousin razvija različne mesne izdelke v svoji delavnici v Gorronu, z namenom, da vedno izpostavi tradicijo. Sestavine: želodci in noge goveda, korenje, belo vino, čebula, voda, sol, poper, seno...
Nahajamo se v središču jugozahoda, v Albigeoisu, kjer vso svojo dejavnost posvečamo proizvodnji vrhunskih izdelkov, kot so foie gras, konfit in kasulet, med mnogimi drugimi. Že 4 generacije vam ponujamo sveže izdelke skozi vse leto poleg naših konzerv in gurmanskih paketov. Odkrijte brez odlašanja naše pečene račje in gosje meso iz jugozahoda.