ufs.country_names.RU, Vladimir
...Moka iz leče se običajno uporablja za pripravo tort in kruha, tako da jo mešamo z pšenično moko. Pogosto se dodaja tudi zelenjavnim juham, piškotom, sladkarijam in bonbonom. Glavna značilnost moke iz leče je, da vsebuje veliko prebavljivih beljakovin. Poleg tega je zelo bogata z minerali, kot so kalij, kalcij, magnezij, železo in fosfor. Tehnologija hladnega mletja (t < 40°C) omogoča ohranjanje večine vitaminov in mineralov. Teža: 500 g...
Francija, Torcy Le Petit
... žit predstavlja pravi dejavnik diferenciacije za profesionalce v pekarstvu. Vključujejo se neposredno v testo na koncu gnetenja, brez spremembe tradicionalnega recepta, da ustvarijo izdelke z značajem. Intenzivnost kvasa: Uravnotežena Tekstura kaljenih semen v ustih: Nežna, sijajna pod zobmi Okusi, ki jih prinaša kruh: Rastlinske note pšenice, rži, leče in konoplje Barva sredice končnega izdelka...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play