Nemčija, Lennestadt
...iz bombaža, s praktičnim vrvico • pralno do 40° • za higienično shranjevanje (v škatli za kruh) • zračen material preprečuje nastanek plesni • za okolju prijazen transport • tudi idealno kot stilna embalaža za darilo...
...Vitalni pšenični gluten je naravni protein, ki ga najdemo v pšenici. Majhna količina, dodana receptom za kruh z kvasom, izboljša teksturo in elastičnost testa. Vitalni pšenični gluten se lahko uporablja tudi za izdelavo vegetarijanskega nadomestka mesa, znanega kot seitan.
Turcia, Çorum
ALY, tovarna AKSULAR GRUP v Čorum, deluje na 3 proizvodnih lokacijah in obsega skupno 28.000 m2. Tukaj se proizvaja več kot 10 različnih proizvodnih linij in skupno okoli 90 vrst moke – Tortilje, Pica podlage, Aromatizirane tortilje, Pekovski izdelki, Ravioli, Tacos, Piškoti in mnogi drugi. Vsak mesec se proizvede in pošlje 1.500 – 2.000 ton blaga. Maksimalna proizvodna kapaciteta je 4 (štiri) 40'...
Uživanje prinaša uspeh. In uživanje izhaja iz dobrih sestavin. Izdelki Dr. Suwelack zagotavljajo najboljše pogoje za uspešne užitne izdelke naših industrijskih strank. Kar Dr. Suwelack dela tako posebnega, je kombinacija dosledno visoke kakovosti in edinstvene tehnologije ter recepturne kompetence, ki omogoča izjemno dobre okusne izkušnje. Tako zanesljivo in diskretno delamo za uspeh naših stran...
Bosna in Hercegovina, Tesanj
Pred dvajsetimi leti smo začeli kot majhna lokalna pekarna. Danes smo eden največjih proizvajalcev testenin, peciva in drugih pekarskih izdelkov v Bosni in Hercegovini, z lastno veleprodajno storitvijo. Skozi leta smo začeli proizvajati rogljičke za komercialno uporabo pod imenom "WOW Croissant". Prav tako proizvajamo hamburgerje z dolgo življenjsko dobo pod blagovno znamko „BURGERINIES“. Imamo c...
Bolgarija, Plovdiv
... močan, kruh je zlato rjav in sijoč, z drobtino, ki ima dobro odprte alveole. Dovajanje je hitro in stabilno, brez raztrganin na površini. Izboljševalec za testenine, špagete, makarone, vermicelli, rezance Izboljševalec za špagete, makarone, vermicelli, rezance, testenine. Končni izdelki imajo dobro izraženo sijaj, barvo, trdnost, hialinsko površino in povečajo svoj volumen pri kuhanju. Izboljševalec povečuje absorpcijo vode in izboljšuje lastnosti testa med obdelavo. Izdelki, narejeni s tem izboljševalcem, se kuhajo brez lepljenja skupaj in imajo prijeten vonj in okus.