...Espinaler hobotnica je kuhana, da doseže svojo izjemno teksturo. Kasneje jo narežemo na rezine in pakiramo v oljčnem olju ali galicijski omaki.
Kosi: 3/5
Kosi: 10/15...
Cocedero za galicijske školjke z zmogljivostjo 40.000 ton. Prodajamo meso galicijskih školjk vseh velikosti. Predpripravljene jedi, kot so (kalamar romana illex, panirane lignje itd.). Kuhanahobotnica v svojem soku. Nudimo storitve za predelavo za tretje osebe.
Smo strokovnjaki za hobotnico (surovo, kuhano, hladno ali zamrznjeno) in izdelke V gama ročne izdelave s hobotnico.
Zagovarjamo gastronomske formate, ki olajšajo nadzor nad stroški v kuhinji in hkrati olajšajo delo kuharjem.
-Paščki kuhane hobotnice, shranjeni v hladilniku (0-4º) z dolgo življenjsko dobo (6 mesecev).
-Kuhanahobotnica v svojem soku, tradicionalna kuhano hobotnica brez soka...