...Vitigno: 100% Barbera. Vinifikacija: tradicionalna fermentacija z maceracijo, ki traja približno 18 dni. Zorenje: 18 mesecev v francoskih hrastovih barikih. Barva: globoka rubinasto rdeča, z odtenki granata. Aroma: elegantna in kompleksna, z notami zrelega sadja na ozadju sladkih začimb. Okus: poln, z bogato in svilnato strukturo, z dolgim in vztrajnim zaključkom. Alkoholna stopnja: ±14% Kulinarična kombinacija: Primerno za zelo okusne predjedi in glavne jedi, zlasti na osnovi rdečega mesa. Postrežemo pri temperaturi približno 18°C.
... izključno vina DOC in DOCG, in sicer: Barbaresco DOCG, vinogradi Gallina in Gaia; Moscato d'Asti DOCG; Roero Arneis DOCG; Barbera d'Alba DOC, vinograd Gallina; Dolcetto d'Alba DOC, vinograd Cottà; Langhe Nebbiolo DOC. Podjetje San Michele, po želji pokojnega župnika, svojega ustanovitelja, je neposredna dedinja in nadaljevalka politike kakovosti Kleti župnika Neive, znane v Italiji in v tujini po plemenitosti svojih vin in odličnem razmerju med kakovostjo in ceno, ki je prenehala obstajati ob smrti njenega ustanovitelja.