... vojaki. V 7. stoletju so arabski ljudje razvozlali skrivnost sladkornega trsa in začeli gojiti sladkorne trse v Severni Afriki in južni Španiji. Odkritje, da lahko sladkorni trs kuhajo s sadjem in ga jedo, so prav tako naredili. V 16. stoletju so španski raziskovalci odkrili sadje, ki je bilo dolgo časa konzervirano v zahodni Indiji. Najstarejši recept za marmelado v naši zgodovini je marmelada iz...
...Izdelek, pridobljen iz predelave cvetnih listov Rosa Damascena Trigintipetala. -cvetni listi, ohranjeni s kuhanjem in sterilizacijo. -Sestavine: Cvetni listi vrtnice (43 %), sladkor, voda, naravni sok iz sveže stisnjenih limon.
Francija, Saumur
... iz vijolic, likierji iz kostanja, likierji iz kumina. GUIGNOLET iz ANJOU, saumurske juhe, breskove kreme iz vinogradov, rdeče sadne kreme, kreme iz grenivk, ORIGINAL COMBIER triple sec, ROYAL COMBIER. Proizvajalec sirupov iz rdečega sadja, sirupov iz oreščkov, začimb in zelišč, citrusevih sirupov, eksotičnih sirupov, osvežilnih sirupov. Proizvajalec bio žganja, bio sirupov. Karamelna namaz, konfit iz šalotke, pomarančna marmelada. Obisk destilarne od aprila do oktobra. Pozor, zloraba alkohola je nevarna za zdravje.
Romunija, Brasov
... sliv z orehi - Marmelada iz rakitovca z limono - Marmelada iz jabolk s cimetom - Marmelada iz vrtnic brez sladkorja - Marmelada iz robid brez sladkorja - Marmelada iz malin brez sladkorja - Marmelada iz sliv brez sladkorja - Marmelada iz akacije - Marmelada iz bezga...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play