Belgija, Marche-En-Famenne
...Pri Tomega boste našli vso opremo in potrebščine, potrebne za proizvodnjo in predelavo masla. V naši ponudbi opreme: smetane, mešalniki, kalupi za maslo... vaša oprema po meri za ureditev vaše delavnice. V naših potrebščinah v trgovini: fermenti, merilne naprave, soli, kalupi, palete, papirnate embalaže... Imate težave pri proizvodnji? Vaš končni izdelek ni na ravni vaših pričakovanj? Brez skrbi, z zahtevo boste prejeli prilagojene nasvete in informacije.
GULER rešitve za predelavo hrane so bile ustanovljene leta 2008 z ekipo, usposobljeno na področju industrije predelave hrane. Integracija našega tehničnega znanja s tehnologijo predelave hrane je bila doslej naša prva prioriteta. Poznamo trg in sledimo potrebam, oblikujemo našo strategijo raziskav in razvoja ter inovacij na podlagi povratnih informacij, zbranih iz industrijskega in akademskega oko...
Francija, Talant
...Kot alternativo sladkorni pasti lahko uporabite to Pasty za modeliranje - Čokolada. Z njenim slastnim vonjem po čokoladi je enostavna za obdelavo, vaše kreacije se bodo tudi enostavno držale brez dodatkov. Sestavine: Sladkor, Glukozni sirup, Kakavovo maslo, Krompirjev škrob, kakav 22-24%, voda, emulgator E422 in E415, konzervans E202, aroma. Možni sledovi: Gluten, Jajce, Arašidi, Oreški, Mleko...
Turcia, Selçuklu/konya
Makinakon.com je e-trgovinska pobuda, ki si prizadeva uporabnikom zanesljivo dostaviti izdelke, prilagojene njihovim potrebam, s široko in edinstveno vsebino. V naši skupini mešalnih strojev imamo 24 različnih izdelkov, ki vključujejo 3 različne modele in 8 različnih kapacitet. Mešalnik za testo, mešalnik za čig köfte ter mešalnik za maslo in klobaso imajo kapacitete 40-50-85-100-150-200-250-300...
Nemčija, Aalen
...F.B. Lehmann GmbH je vodilni proizvajalec naprav za predelavo kakava in čokolade. F.B. Lehmann ponuja stroje in celotne obrate za panoge kakava, čokolade, sladkarij, barv, lakov in kemikalij. Portfelj storitev F.B. Lehmann je zelo širok in vključuje med drugim: • Čiščenje • Sterilizacija • Drobljenje in luščenje • Alkalizacija • Neprekinjeno praženje • Mletje kakava • Tiskanje kakava • Naprava za prašenje kakava • Naprava za maslo/kakavovo maso • Valjanje • Laboratorijska kroglična mlin • Talilnik • Mešalnik • Končanje • Temperiranje • Črpalke za kakav in čokolado...
Francija, Saint-Malo
A Saint-Malo Intra Muros: Hiša masla. Od leta 1927, v srcu obzidja, v eni najstarejših stavb Saint-Malo Intra-Muros, ekipa Jean-Yvesa Bordierja vas vabi, da delite njegovo strast do masla in sira! Maslo Bordier je znano po vsem svetu. Jean-Yves Bordier je mojster maslar. Je zadnji obrtnik, ki uporablja leseni mešalnik za izdelavo svojega masla. Izdeluje tako za velike kuharske mojstre kot za...