Italija, Radicofani
...Ricotta je stranski proizvod, ki ga dobimo iz sirotke, ki ostane po predelavi sira. Za pridobitev mehkejše in nežnejše ricotte se sirotka obogati z dodatkom svežega mleka in smetane. Izdelek se pridobi s segrevanjem sirotke na temperaturo približno 80 °C, nato pa se pakira v termo pakiranje s težo približno 2 kg. Odlično je za uživanje naravno, pa tudi z sladkorjem, čokolado, alkermesom in drugimi dodatki. V kuhinji lahko pripravimo odlične sladice in tudi okusne slane jedi, kot so ravioli in cannelloni, polnjeni z ricotto in špinačo. Teža fuscella je približno 2,00 kg.
Italija, Orbassano
...Ta velika polkrožna raviola, polnjena s špinačo in ricotto, je zasnovana za zadovoljitev najbolj zahtevnih okusov in je tudi inženirsko zasnovana za zagotavljanje idealnega razmerja med testeninami in nadevom. Testeninska plast in njene velike dimenzije lahko ovijejo nadev, ne da bi se med kuhanjem raztrgale. Nadev je simfonija okusov in tekstur. Sveža špinača, rahlo prepražena, in visoko kakovostna, mehka in kremasta ricotta ustvarjata popolno ravnotežje med lahkotnostjo in okusom.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play